Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŁOWCY OKAZJI jak to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam dziś przy okazji Łowcy Okazji. Jak to jest możliwe,że można za darmo dostać ponad 80% zakupów dużej wartości? Może ja czegoś nie ogarniam,ale u nas jak nawet są jakieś kupony na zniżki to pisze,że się nie łączy z innymi promocjami.. Czy może jestem jakaś niedzisiejsza i da się robić u nas w PL też takie zakupy? ;P Chyba czas wyjechać do USA ;P

Gość gość
U nas się nie da.

Gość gość
wiekszosc ludzi których tam pokazuja jest niezle poswirowana na punkcie tych kuponow, nie pracuje tylko całymi dniami przeglada stare gazety w poszukiwaniu zniżek:o ps. łowcy okazji to chyba ten program o gościach którzy kupują opuszczone magazyny a ten o kuponach to sie jakos inaczej nazywal

Gość gość
fakt, teraz sprawdziłam to program ŁOWCY PROMOCJI ;P

Gość gość
Nie słyszałam o takim programie... Za mało telewizji. W zasadzie to nawet nie wiem, co na świecie się dzieje, bo nawet wiadomości nie oglądam... Dla mnie net i mobile to podstawa! ;-P A że właśnie siedzę w temacie i na nowościach na mobile'u się znam, to akurat mogę Wam polecić polską aplikację zakupową, która umożliwia zarabianie na codziennych zakupach i łowienie okazji. Nazywa to się Kupony Żbik i ma fajne logo z sympatycznym kocurkiem ;-P . Dostępne na iPhone'y i Androidy. Wystarczy wpisać w Google Play lub App Store "kupony żbik". Chciałam dać wam linki, ale kafeteria odczytuje to jako spam i nie chce opublikować mojego postu. Appka jest bezpłatna i prosta w użyciu: skanujesz paragon i dostajesz kasę, anie żadne kupony do wykorzystania. Nie są to wielkie kwoty, żeby nie było! Ale ziarnko do ziarnka... A bez tej appki, to przecież nawet 2 groszy nikt ci nie zwróci za zakupy. Ja polecam! Trzymajcie się, dziewczyny.

Łowcy Okazji to jest inny program , aktualnie na Pulsie http://puls2.pl/lowcy-okazji , opowiada on o dwóch mężczyznach którzy poszukują wyjątkowych towarów z magazynowych wyprzedaży. Warto zobaczyć jakiś odcinek :)