Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna6755

czy wiesz jak to jest

Polecane posty

Gość czarna6755

Wiesz jak to jest , kiedy ukochana osoba mija Cię bez słowa ? wiesz jak to jest , kiedy chcesz spojrzeć pewnej osobie w oczy , a nie możesz , bo po paru sekundach , musisz odwrócić się , kryjąc łzy ? wiesz jak to jest , kiedy w rozmowie łamie Ci się głos ? wiesz, jak to jest , kiedy tracisz oddech , bo patrzysz na niego , a z jego zachowania wnioskujesz , że jemu już nie zależy ? wiesz jak to jest, kiedy wracając do domu , masz płacz na końcu nosa ? wiesz jak to jest , kiedy wchodzisz na gadu , zmieniasz status na dostępny , a on natychmiast staje się niewidoczny ? ? wiesz jak to jest , kiedy kładziesz się spać z nadzieją , że może wreszcie szloch nie będzie Ci przeszkadzał w zasypianiu ? wiesz jak to jest , kiedy wstajesz rano i masz świadomość tego, że kolejny dzień będzie powtórką poprzedniego ? wiesz jak to jest , kiedy umierasz wiedząc , że żyjesz ?

Gość gość
a ja nie wiem :|

Gość gość
nie wiem i mam nadzieje ze się nie dowiem :p

Gość gość
niestety dobrze znam to uczucie:(

Gość gość
wiem i wiem tez ze po kilku latach smieję sie z tego i nie moge uwierzyc,ze mnie to tak absorbowalo. Swiat jest piekny, ciekway i pelen wspanialych facetów.

Gość Luna z Lubliany
nie wykopuje chlopcow do piaskownicy jak sie tak zachowuja :)