Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnabellLee___

Jestem singielką i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość mężczyzna przed trzydz
Hehe, ale ja nie neguję tylko pytam. Czy fajniej jest jechać z kimś bliskim gdzieś czy samemu? Ja osobiście coraz mniej czerpię radości z samotnych wycieczek, wyjść, co nie znaczy, że tego nie robię...

Gość AnnabellLee___
Aktualnie czuję się już w miarę dobrze. Zawdzięczam to w dużej mierze pracy i aktywnemu trybowi życia, w jaki się zaangażowałam. To działa na mnie lepiej niż tabletki i siedzenie w domu. Nie zmienia to jednak faktu, że na razie wolę nie wchodzić w bliższe relacje z facetami. Potrzeba mi na to jeszcze sporo czasu.

mezczyzna, a starasz sie jakos kobiety poznawac? Bo ja jak wiadomo zyje w przekonaniu, ze zaden mezczyzna wolny nie zostal ;) z reszta ja jestem teraz w trakcie leczenia z zauroczenia kims. mam nadzieje, ze szybko mi przejdzie, ale wtedy bedzie jeszcze mniej wolnych osob. Gdybym sie nie bala, to bym jezdzila sama i zagadywala ludzi po drodze i bylabym zadowolona:) ale sie boje, wiec niestety wakacje sa dla mnie stracone.

Gość AnnabellLee___
Ja jeżdżę czasem sama, czasem z ludźmi. Różnie. W drodze też można często spotkać ciekawe osoby, wystarczy trochę otwartości.

Nie zamykać się na znajomości. Ja tez lubię czasem gdzieś wybyć, mam autko (uwielbiam jeździć samochodem), ładuję psa i jedziemy...:) Na co dzień praca, a czasem taki fajny wypad od święta na dłuższy dystans

Gość AnnabellLee___
Właśnie. Co się wydarzy, to się wydarzy. Inni latają za miłością, a i tak jej nie odnajdują, jeszcze narażając na szwank swoje dobre imię i poczucie wartości. Lepiej poznać kogoś, gdy już się jest w pełni świadomym siebie.

Gość AnnabellLee___
Ja autka nie mam, ale razem z psem jeżdżę pociągiem co weekend w góry i zapominam o całym świecie :)

Pewnie, że się staram. Umawiam się czasem, ale jakoś trudno mi jest zaangażować się, jestem rozsądny...

Gość AnnabellLee___
A robisz coś ku temu, żeby to zmienić? Wychodzisz z domu? W czym tkwi Twój problem?

Jeżdżę często w góry, lubię polegać tylko na sobie, ale mimo wszystko fajnie by było jeździć z kimś.

Gość AnnabellLee___
Wiesz co, ja też czasem ubolewam nad brakiem drugiego człowieka, niemniej polubiłam te samotne wędrówki. Gdy chcę mieć towarzystwo, zabieram się w góry ze znajomymi singlami i jest super :)

Wychodze z domu oczywiscie. Moj problem jest taki, ze lubie kogos troche poznac zanim nie umowie, ze jak ktos mi sie podoba, to jest zajety i ze malo kto mi sie podoba. No i chyba niskie libido mam, wiec same problemy ;)

Gość AnnabellLee___
Znam to - też wolę kogoś lepiej poznać i trafiam na zajętych zwykle. Miałam kilku adoratorów, ale co z tego, skoro mogłam im zaoferować jedynie przyjaźń? Poza tym lubię, gdy mężczyzna ceni sobie wolność i nie jest zbyt zaborczy o partnera, a do tej pory trafiałam raczej na panów, którzy byli o mnie bardzo zazdrośni i próbowali osaczyć.

Gość AnnabellLee___
Ok, ja kończę, ale temat oczywiście zamierzam kontynuować, więc piszcie co myślicie o tym wszystkim ;) Dobranoc!

Gość gość
Anabell fajna z Ciebie kobitka :)

Gość Saho
Przeczytałam te wszystkie posty, od deski do deski i...nic. Anabelle, dobrze mówisz, masz 100% racji, tyle że nie każdy umie przetrwać taki etap przejściowy jak bycie singlem. Jestem 3 tydzień po rozstaniu, po 4 letnim związku i jest bardzo ciężko. Nie chodzi o płacz, depresję, brakuje mi drugiego człowieka który był przy mnie w każdej sferze życia. Nikt inny, NIKT, nie był tak ważny. ,,Przyjaciele" poszli w p**du. Jestem sama. Nie mam z kim wyjść, gdziekolwiek. Ważne jest aby mieć dobry początek w byciu singlem, niektórzy nie mają tego szczęścia.

autorko, masz tak samo jak ja :) brak facetów = brak problemów, a z życia można korzystać nawet bardziej niż przy facecie, któremu ciągle coś nie pasuje. | "Poza tym takie argumenty, że nikt nie będzie się mną miał zaopiekować na starość, do mnie nie przemawiają," | to bzdurny argument, bo faceci często umierają wcześniej, a dzieci mogą wybyć na drugi koniec świata.

Gość gość
dziewczyno, mlodziutka jestes.Noiedlugo licealistki zaczna pisac ze sa singielkami:)