Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Guz na cipce

Polecane posty

Gość gość

Hej . Bardzo nie pokoi mi guz na mojej pipce ;/ mam go od kąd pamietam ale jednak to nie jest raczej normalne . jest on pod skóra coś jak chrząstka . kulka wielkosci malego winogrona mam 16 lat . Wy tez macie takie cos po prawej stronie ? W tym miejscu .. gdzie narysowane jest kólko ..... http://img.fastshell.pl/images/cip.jpg POMOCY

Gość gość
nie nie mam, jednak jak jest nie długo to po jakimś czasie może on ci się zamienić w chroste, też kiedyś miałm podobnie, tylko w innym miejscu, najpierw był jakby guzek pod skórą głęboko a potem po 1 mies wyszło na powierzchnie i było jak chrosta, potem pękło i po sprawie

Gość gość
Ale to mam od malego ;c i to nie jest przymocowane do skory mozna tym troszke poruszac pod skóra .. nie boli i wogole martwie sie z drugiej strony tego nie mam

Gość gość
To jest nabrzmiała łechtaczka,ciagle chodzisz podniecona??juz od małego??hmmmmm

Gość Olisergty
Jezu widać wasz poziom pytam sie serio super ,że łachtaczka jest gdzie inacziej GRatulacje ! Przykro ,że ludzie nie traktują czyiś problemów na poważnie

Gość gość
tu zaden poziom nie ma nic do rzeczy,to trzeba dotknac ,zobaczyc jak wyglada,co mozna powiedziec o opisie???nic

Gość gość
Ale tego nie widać wszystko wygląda okej ze strony zewnetrznej .. troche wybrazni dotykasz w tym miejscu tam gdzie jest srodek tego koła .. i czujesz małą kulke ktorą mozesz poruszać. to tyle .. ;c