Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek1984Krakow

Makabrycznie gruby czy da się schudnąć bez wydawania dużej ilości pieniędzy

Polecane posty

Gość Przemek1984Krakow

Schudł ktoś z was kiedyś bez chodzenia na fitness, siłownię albo dietetyka masy pieniędzy? Jeśli czegoś ze soba nie zrobię to będę musiał się poddać operacji zmniejszenia żołądka... mam już siebie dość :(

Gość gość
Chodzenie jest darmowe, bezpieczne i naturalne dla organizmu. Do tego ważna jest regularność posiłków - 5 posiłków dziennie co 3 godziny i nie można podjadać pomiędzy ani pić napojów, które mogą podwyższać poziom insuliny we krwi - tylko wodę i herbatę bez cukru.

Gość gość
Przemek z Krakowa znam Cię, lubisz gonić małe dzieci Ty tłusta świnio

Gość Przemek1984Krakow
Hehe, ciężko byłoby mi kogoś gonić bo po pół minuty bym leżał na trawie i dyszał :) Myślisz, że odpowiednia dieta plus same spacery = schudnięcie? W sumie spacery lubię... ale czasem zwyczajnie mam lenia :/

Gość gość
No to nie dziwota, żeś taki tłusty skoro masz lenia :o Żeby schudnąć wystarczy ograniczyć wpieeerrr dalanie i zacząć ćwiczyć :o Nie potrzeba do tego milionów, wręcz przeciwnie

Gość gość
Jedz duzo zdrowego, niskokalorycznego jedzenia. Przepisy na rozne potrawy znajdziesz w necie. Zakaz spozywania slodyczy, slodkich napojow. Zamiast tego woda lub herbatki ziolowe. Codzienny ruch na swizym powietrzu. Na poczatku zwykle spacery w normalnym tempie, za jakis czas spacery marszem, pozniej (nie mowie, ze od razu, lecz za jakis czas) trucht. Do tego jazda na rowerze, plywanie. Najwazniejsza jest w tym wszystkim dyscyplina. :D Powodzenia! :-)

Gość gość
Stopniowo zwiększaj dystans spacerów i ważna jest systematyczność. Wiadomo, że mobilizacja i motywacja to zawsze najsłabsze punkty odchudzania. ;) Ja przy okazji akcji "Pomoc mierzona kilometrami" odkryłam, że mi pomaga rywalizacja. Nie mam za bardzo nikogo kto by ze mną łaził, więc po zakończeniu tamtej akcji dołączam do innej rywalizacji i motywuje mnie to, że pnę się wyżej w rankingu. Mimo tego, że jeśli np. chodzi o kilometry to z rowerzystami raczej nie wygram. Tylko potrzebny do tego jest smartfon. :)

Gość da się da jak zechcesz
Hej, musisz zmienić swój tryb życia z siedzącego na bardziej aktywny. Jeść 5x co 3 godziny. Dużo sałatek warzywnych, płatki, owoce, ryby chude morskie, piersi z kurczaka - chude mięso. Dużo ruchu. Masz przecież na youtubie całą masę ćwiczeń. Warunek - regularność w jedzeniu i ćwiczeniu. Jak się przyzwyczaisz, lepiej poczujesz, to reszta Ci pójdzie jak z płatka. Tylko się musisz zawziąć porządnie.

Gość gość
"Dużo sałatek warzywnych, płatki, owoce, ryby chude morskie, piersi z kurczaka - chude mięso. " Blablabla. Podstawą mają być węglowodany złożone - 4 porcje dziennie. Owoce - maksymalnie dwie porcje dziennie, a porcją jest jedno średnie jabłko lub jeden mały banan lub szklanka soku itp. Redukcja kalorii jest ważna, ale nie trzeba się od razu rzucać na głęboką wodę.

nie jedz ziemniaków, słodkiego, smażonego i pieczonego. Mięso możesz udusić w przyprawach w folii, albo zwyczajnie ugotować. Makaron tylko z pszenicy durum, ryż paraboliczny, basmati albo jaśminowy. Tuńczyk w sosie własnym lub wodzie. Nie jedz gotowanej marchwi, kukurydzy z puszki.

sama jesteś bla bla bla, ja tak jadłam i schudłam dużo. Ponad 10 kg. Wiem co piszę.

Gość gość
Nie istnieje coś takiego jak ryż paraboliczny. :D 🖐️

Gość Przemek1984Krakow
Dzięki, muszę to poczytać na spokojnie i się zastanowić co dalej z moim życiem. Na pewno muszę je zmienić :|

Gość gość
ja polecam diete ok. 2 tys kalorii, podzielona na 5-6 posiłków, co ok. 3 godziny, wysiłek moze byc ale nie za duzo

Gość gość
kolego dobrze trafiłes mam super suplementy najtańsze na allegro dla ciebie wysyłka grartis zielona kawa 800mg/60 kapsułek po 38 zł, 5000mg/90 kapsułek 56 zł, garcinia cambogia i ketony malinowe co tylko chcesz pisze na email: marcingm allegro@wp.pl

Gość gość
suplementy to g***o, nie bierz tego, złodziejstwo