Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinowa

jednokrotny orgazm

Polecane posty

Gość shinowa

Dziewczyny, czy któraś ma podobny problem jak ja? Po pierwszym orgazmie staję się kompletnie przewrażliwiona na dotyk. Nawet delikatne muskanie jest bolesne :/ Dodatkowo tracę wtedy ochotę na seks. Jak sobie z tym poradzić? Stanowi to problem, bo gdy dojdę pierwsza koszmarem staje się dojście partnera i musimy kończyć w inny sposób... Chciałabym się przekonać jak to jest mieć kilkukrotnie w ciągu nocy orgazm :)) Macie jakieś rady? Czy po prostu to ja jestem jakaś inna?

Myślę że to naturalne uwarunkowanie. Tego się nie da zmienić. Po prostu potrzebujesz jednego orgazmu, a później spokoju.

Autorko...może tylko potrzebujesz krótkiej przerwy podobnie jak partner. Spróbuj wykorzystać ją na pieszczoty,najpierw unie ru chamiając go tak,by nie mógł Cię dotykać... Teraz możesz działać bez obaw.Najpierw rozluźnisz się,a za chwilę podniecisz ...widząc reakcję partnera na Twoje pieszczoty....wiesz,co dalej.... Najlepsze dla niego jest leżenie na plecach z przywiązanymi do łóżka rękoma.

Gość gość
To przecież normalka, moja Pani też tak ma, ale wystarczy odczekać kilka minut i można kontynuować :) Gorzej że moje po orgazmie zawsze chce się spać, a podobno usypianie to domena mężczyzn ;)