Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez jak zjecie cos po dlugim przeglodzeniu sie to macie biegunke pytajnik

Polecane posty

Gość gość

jak jem syto i regularnie (czyli na codzien) problem nie wystepuje, ale jak tylko się ostro przegłodzę.. np zjem śniadanie i mam czas na kolejny posilek dopiero późno popołudniu, bądź wieczorem, to jak zjem.. od razu mi bulgocze w brzuchu i po 10 min mam biegunke.. :o

Gość gość
mowilam o tym lekarzowi to się na mnie zbulwersował, że jak to się "przegładzam" i mam po prostu jeść regularnie i po sprawie. w sumie mogłabym to olać i zastosować się do "cud porady" mojego lekarza, ale chyba może to świadczyć o jakiejś chorobie. wydaje mi się, że to nie jest normalne.

Gość gość
Dlaczego nie jest normalne? Jakakolwiek reakcja organizmu na ZŁE odżywianie jest normalna.

Gość gość
Tak, wiele osób ma podobnie. Nie martw się, to tylko kłopoty z wątrobą. Musisz się odżywiać regularnie, nie za dużo i mieć specjalną dietę wątrobową. Niewiele lekarzy Ci to powie, tylko Ci tzw. starej daty lub starej szkoły. Reszta zignoruje, ewentualnie da Ci jakiś dziwaczny lek, który to dopiero on sam, spowoduje u Ciebie choroby, kórych w życiu nie miałaś i tym bardziej nie chciałaś.

Gość gość
"nie martw sie to tylko klopoty z watroba" watroba mi siada i mam sie nie martwic? :(