Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy tolerujecie homo

Czy tolerujecie homo

Polecane posty

Tolerujecie? ;)

Gość gość
homo to sa serki niezly sernik z nich wychodzi :P, :P, :P

Gość gość
nie toleruje pedofilii i g****icieli a czy ktoś jest homo, bi czy hetero to było jest i będzie i mi nie przeszkadza bo nikomu krzywdy nie robią i nie rozumiem dlaczego z homo robią taki problem

Gość gość
Nie, ale mowie ze toleruje, zeby nie dostac wp*****lu w dzisiejszzych czasach

Gość gość
oczywiscie, ze toleruje. mam gdzies co kto robi w swoim mieszkaniu.

Gość gość
homo ale tylko u dziewczyn:)

Gość gość
A tolerujecie prawiczkow i facetow ktorych nie stac na wasze dziecko? To wM przezeszkadza ale to ze facet zapina meski oqlosiony brudny tyl juz nie

Gość gość
pod warunkiem ze nie zbliża się na mniej niż 100 metrow

Gość gość
A niby dlaczego ma sie nie zblizac? Ja jestem ateista racjonalista i bym katolom wprowadzil taki rygor ze kazdy musialby miec homowspollokatora

a co ma do tego katol czy nie katol? Homo to zboczenie, któe jak uprawia dwóch takich samych w domu to co mi do tego, ale nie będę tolerował jak moim dzieciom w szkole zaczną mówić, że to normalne

Gość gość
Twoje dziecko powinno miec conajmniej dwoch gejow w gronie pedagogicznym. Myslalam ze brednie o dewiacji naopowiadal ci ksiadz pedofil

nikt mi nie naopowiadał niczego - sam tak twierdzę i wielu ludzi tak twierdzi, a wielu tylko udaje nowoczesność bo boją się oskarżeń o bycie zacofanym - homoseksualizm jest niewielkim procentem, zatem nie jest normą a to co nie jest normą jest odchyłem i tyle! Natura (jakkolwiek by ją nazywać) wytworzyła organy męskie i żeńskie i dwie płcie po to aby sięuzupełniały i mnożyły i co by nie mówić - podstawową (biorącą się z natury) funkcją seksualną jest rozmnażanie a dwa geje się nie rozmnożą więc są dziwadłem, czymś co się popieprzyło w naturze i jakkolwiek należy im się szacunek jako ludziom, należy wolność tego który któremu będzie wpychał pytnoga w d**ę czy w usta tak nie mają prawa wmawiać że są normalni a już na pewno marzyć o adopcji dzieci....

Rozpisałabym się na ten temat, ale mi się nie chce :)

Gość gość
ja teź ale opinie już znam poza tym rzeczowo nie ma tu sensu:-)

Gość gość
Toleruję gejów, nie toleruję pedałów. To jaką ktoś ma orientację pozostawiam jemu/jej. Natomiast brzydzi mnie oscentacyjne zachowanie dwóch liżących sie i macających na przystanku przedstawicieli tej samej płci, z resztą jeśli to jest chłopak i dziewczyna to też mnie to odpycha. Ludzie powinni okazywać sobie pożądanie w ustronnym miejscu, jak ktoś idzie za rękę to ok, ale lizanie sobie migdałków jest obleśne. Natomiast przyznam, że gesty, sposób ubierania sie i głosiki niektórych panów wywołują u mnie lekki uśmieszek, zalatuje to c***owatością. Znam paru gejów, którzy wyglądają i zachowują się jak faceci a nie jak mimozy. Są inteligentni, zabawni i aż żal....ech. Jestem tez przeciwko adoptowaniu przez nich dzieci, ale jak się chcą hajtać to prosze bardzo.

Gość gość
ja myślę,że to co kto i gdzie robi to jego sprawa a mi nic do tego, nie muszę patrzeć, zresztą nie będe się bez sensu zastanawiał nad innymi jak mam ich w nosie

Zadaj inaczej pytanie autorze - Tolerujesz, czy akceptujesz. Bo to jest różnica. Ja Akceptuje. Po wielu wątkach tutaj, mogę stwierdzić że hetero w zdecydowanej większości to jednak ograniczone postacie. Ciekawe czy faktycznie czulibyście się swobodnie mając w otoczeniu homoseksualistę. Ja mam taką parę i często nas odwiedzają towarzysko. I co? Seksu z nimi nie ma, ale rozmowy, zabawa, atmosfera - jakoś milion razy lepsza niż tutaj. Wśród rzekomo normalnych.

toleruję, ale nie mam potrzeby mieć tego wokół siebie i nikt nie ma prawa tego ode mnie wymagać. co nie oznacza, że nie mogłabym takiego kogoś zatrudnić, pracować z nim, nie ma przeciwwskazań.

Gość Doświadczony przze życie
Rozumiem dziewczyny homo, ale facetów homo zupełnie nie rozumiem. Ale nie muszę wszystkiego rozumieć.

Gość gość
Ja osobiście toleruję i akceptuję, dopóki ktoś nie zacznie mi się dobierać do tyłka ;) To kto z kim i w jaki sposób sypia mnie nie interesuje. Osoby homoseksualne były od zawsze i będą nadal... tylko nie rozumiem dlaczego niektórzy się tak z tym swoim homoseksualizmem afiszują? Ja nie latam w różowym sweterku po całym mieście z wielkim transparentem "jestem hetero". No i jestem przeciwny wychowywaniu dzieci przez pary homo, bo to może jednak skrzywić psychikę dziecka.

Gość gość
Czyli ani nie tolerujesz, ani nie akceptujesz. Szkoda i tyle że nie rozumiesz nawet znaczenia słów które komentujesz. Akceptacja oznacza że możesz spać z facetem homo w jednym łóżku wiedząc że nic się nie stanie.

Gość gość
do typa, którego brzydzi jak się pedały całują na przystanku - widocznie sam nie masz dziewczyny i nie masz się z kim całować więc żal (nomen omen) d**ę ściska :D

Gość gość
nikt nie zmusza do lubienia, czy lubisz np kucharzy? albo geodetów? lubi się ludzi a nie grupy,

Gość VivaHolandia
moi sasiedzi geje maja dwoch synkow. super chlopaki, krzywda im sie nie dzieje, ey ie martwcie o krzywde jaka sie dzieje w heteroseksualnych rodzinach gdzie ejst patologia a nie tam gdzie jt zwiazek dwoch inteligentnych porzanych, wyksztalconych, dobrych ludzi.

Gość VivaHolandia
''do typa, którego brzydzi jak się pedały całują na przystanku - widocznie sam nie masz dziewczyny i nie masz się z kim całować więc żal (nomen omen) d**ę ścisk'' ten komentarz byl na zenujaco niskim poziomie, to czy sie ma kogosm do calowania czy nie akurat nie ma tu nic do rzeczy,To jest obrzydliwe dla kazdego normalnego czlowieka jakiego znam wiec jesli tobie to nie ptrzeszkadza to chyba z toba jest cos nie tak, TYPIE

Gość gość
ja myślę, że ma to sporo do rzeczy, ludzka zawiść jest rzeczą niezmienną. Myślę, że tym którym to tak strasznie przeszkadza w głowie się nie mieści, że ludzie nie całują się wam na złość. Poza tym zasady dobrego smaku są takie same - zgadzam się, że obłapianie się na ulicy jest niesmaczne, ale jest takie i w przypadku pary chłopak-dziewczyna jak i chłopak-chłopak.