Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy tolerujecie homo

Czy tolerujecie homo

Polecane posty

Gość gość
Toleruję. Nie do zaakceptowania jest dla mnie natomiast prawo,pozwalające na adopcję dzieci przez pary homo.

Gość gość
Owszem toleruję i akceptuję, ale skoro nie potrafisz zrozumieć tego co napisałem to Twój problem. Nie mam nic przeciwko gejom, mam nawet kumpla geja, ale jak osoba homoseksualna będzie mi się narzucać i się do mnie dobierać, to tego nie zdzierżę. A co do kwestii dzieci... nie twierdzę że dzieciom w takich związkach będzie dziać się krzywda, ale mam wątpliwości czy fakt posiadania dwóch tatusiów nie wpłynie negatywnie na ich orientację. "Czyli ani nie tolerujesz, ani nie akceptujesz. Szkoda i tyle że nie rozumiesz nawet znaczenia słów które komentujesz. Akceptacja oznacza że możesz spać z facetem homo w jednym łóżku wiedząc że nic się nie stanie."

Chciałbyś mieć "dom" i 2 ojcóiw? Patrzeć od dziecka jak się miziają na kanapie? Tylko pytam bez oceny sytuacj:-D

Gość gość
Ja pisałam o adopcji. Uważam,że jeśli ktoś decyduje się na związek homoseksualny powinien zaakceptować,że z takich związków dzieci po prostu nie ma.albo rybka albo pipka.

Gość gość
chodzi mi oczywiście o orientację dziecka... nie tatusiów ;)

Gość gość
skoro taki z ciebie mądrala to zamiast stwierdzać "poczytaj" przytoczysz jakieś argumenty stwierdzające że chłopiec widujący przez lata miziających się tatusiów nie będzie miał ciągotek homo? Dzieci wychowywane w przemocy, bardzo często także stosują przemoc... molestowani chłopcy często także zostają gejami i o tym też możesz sobie poczytać.

Gość zniesmaczony32
nie po to natura tworzyła kobietę i mężczyznę, żeby pedały wychowywały dzieci! Jak ewolucja uczyni was zdolnych do rodzenia, to proszę bardzo, ale tak to jest to niezgodne z naturą i tyle w tym temacie.

jaki jest sens czytać cokowliek o homo, skoro na całych badaniach w tej materii łapkę trzyma homolobby? to tak jakby czytać o narkotykach (biznes) i twierdzić, że coś się wie pewnego i żyć w ułudzie, że ma się wpływ na swoje zdrowie:D dość naiwne, prawda?

Gość gość
Wspólczuję takiemu dziecku którego koledzy dowiedzą się że ma opiekunów tej samej płci, masakra.

Gość gość
Za parę lat na tym świecie będą tylko żydki i pedały, panoszy to się na świecie ja zadżumione szczury w XIV wieku.

Za parę lat na tym świecie będą tylko żydki i pedały, panoszy to się na świecie ja zadżumione szczury w XIV wieku. x hahahah :D zaraz sobie wkleję do stopki, mogę?:-P

Gość gość
a wklejaj gdzie chcesz... tylko zaraz cię ktoś do sądu poda za obrazę ;)

Gość gość
Jedno i drugie to zaraza i za bardzo upomina się o swoje prawa. Pierwszym do usranej śmierci będzie się wypłacać odszkodowania i nie ważne że rozpie_przyli gospodarkę w stanach i europie. A drudzy chcą się brać za wychowywanie dzieci i też tylko żądają i żądają... ja jestem hetero i mi nikt k****a nic nie dał!!!

Gość gość
ale głupio niektórzy rozwijają temat.Jestem za legalizacją homo związków,adopcji nie.Mogą zrobic dziecko jakiejś dziewczynie,odwiedzać je,brac na weekendy.

Gość gość
Kobiet homo też nie lubię, ale kobiety bi mi nie przeszkadzają ;) nie atakuję, bo to ze ktoś jest homo mi nie przeszkadza, ale niech przestaną się wreszcie tak wywyższać i gadać daj i daj. Dzieci i tak nie dostaną :)

tak się zastanawiam czy serio wszystkie pary homo tak bardzo żądają tych dzieci. szczerze to wątpię:-P matka natura nie jest idiotką, pewnie jest tak, że chcesz dzieci współżyjąc z płcią przeciwną, w innych wypadkach Ci to nie potrzebne. jest taki specjalny hormon na to:-P tak samo jak szczerze wątpię czy homoseksualiści są dumni i szczęśliwi, że organizatorzy parad robią z nich kolorowych pajaców i ekshibicjonistów

No właśnie! Widzisz ty czekasz aż ktoś ci coś da? Oni sami (Żydzi) ) sobie biorą, to że mają przewagę w wykształceniu i dobrej organizacji to ich sprawa. Co do gejów to szkoda czas poświęcać:-D