Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamfajnecycki

powiedzialam mu ze go kocham ale jestemy tylko przyjaciolmi

Polecane posty

Gość Mamfajnecycki

Powiedziałam mu że go kocham.... on ma 26, ja 22, był w związku małżeńskim. Znamy się od 5 lat, przyjaźnimy się. od rozstania z żoną spotykamy się dość często, bo mniej więcej kilka razy w miesiącu. Spędzamy ze sobą duzo czasu, widzę że coś zaczęło między nami iskrzyć. Wylądowaliśmy w łóżku ale zapomnieliśmy o sprawie.... ale wczoraj powiedziałam mu ze go kocham, nie przyjął tego na serio... potraktował jako żart i odpowiedział " tez cię kocham siostrzyczko" Chciałabym żeby wiedział jak bardzo mi na nim zalezy, ale on traktuje mnie jak młodszą siostrę, nie jako kobietę do związku, mimo tego że czasem gdy pobalujemy zdarza nam się "popsocić" pomózcie, co mam robic?

Gość Mamfajnecycki
poradzi ktoś?

Gość gość
Nie wiem, z siostrzyczka sie nie sypia. Dlaczego rozstal sie z zona? Spotyka sie z kims? Moze kocha zone?

Gość Mamfajnecycki
z żoną się rozstał, bo "wygasło" podobno to nie było to.. a ona przestała go dostrzegac.... nie spotyka sie z nikim teraz... tylko ze mną... i jestem tego pewna. nie wiem co mam robic... walczyć o miłość i zepsuć przyjaźń i jednoczesnie cierpieć?

Gość Mamfajnecycki
czy moze odpuścić sobie i udawać że jest tylko moim przyjacielem?