Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsjankabonie

mam 35 lat chce drugie dziecko

Polecane posty

Gość marsjankabonie

witam, nie wiem co robić, mam mieszane uczucia... mam juz synka 2 latka i czasem myslę, że fajnie by było mieć jeszcze jedno dziecko...sama jestem jedynaczką więc wiem co to znaczy.Marzy mi sie oczywiscie córeczka... Ale troszkę się obawiam czy już nie za póżno... mam zdrowego pięknego syna, moze nie miałabym juz znowu tyle szcześcia

Gość gość
Nie rozumiem, boisz się brzydkiego dziecka?! :D bo w wieku 35l i możliwościach medycyny nie mas co się bac dziecka chorego. Masz dopiero 35lat nie 45!

Gość gość
Nie,to nie za pozno:) wiek w sam raz. To malolaty kolo 20 uwazaja,ze po 30 przechodzi sie na emeryture :P Znam bardzo duzo osob,ktore w tym wieku zdecydowaly sie na powiekszenie rodziny albo w ogole na macierzynstwo.

Gość gość
To do roboty - skoro dwa lata temu rodził się synek, to nie masz czego się obawiać. Szybkiego poczęcia życzę!

Gość marsjankabonie
ach dziekuję za te słowa, jak urodziłam synka to wiedziałam,ze znow tak szybko sie nie zdecyduje, ciagłe karmienie dziecka, płacze, noce.... ach.. ale jak widac człowiek szybko zapomina i znów zaczynam sie rozczulac nad małymi bobaskami, a mojemu łobuzowi przydałaby sie konkurencja z pewnoscią!

Gość gość
ja mam 38 i jestem w 2 ciąży, to jest dopiero wiek, co hehe

Gość gość
Właśnie popatrzyłam na Steczkowską lat 41 która urodziła trzecie dziecko - jesteś dużo młodsza, wiec nie ma co się bać. Dwójka dzieci to minimum - jedynak ma ciężko w życiu, szczególnie jak rodzice się starzeją - nie ma oparcia w innym bliskim członku rodziny. Mąż czy żona to inny etap bliskości.

Gość gość
A ja pierwsze urodziłam w wieku 29 a w tym roku skończyłam 36 i urodziłam właśnie drugą córeczkę - ciąża bez problemów, mąż i córcia pomagają przy maluszku i nawet mam czas na spotkania z przyjaciółkami. Polecam - jak damy radę finansowo, to chcemy za jakieś 2-3 lata jeszcze trzecie, może uda się braciszek.

Gość gość
ja mam 36 i właśnie urodziłam zdrową córeczkę :)

Gość a nie lepiej nauczyc dziecko
mam 3 znajome ktore w wieku 35-36 urodzily pierwsze dziecko i jest wszystko ok :) wiec Ty nie masz sie co martwic

Gość gość
Ja też mam 35 lat i planuję lada moment drugie dziecko :-) Nie jesteśmy jeszcze za stare - życie przed nami :-)

Gość gość
Witaj; Mam 35 lat i oczekuję narodzin drugiego dziecka.Jak tylko chcecie mieć drugie dziecko to działajcie:)Powodzenia.

Gość gość
Ja mam 30lat, 2 córeczki i tak właśnie jak bede miała 34/35/36? lat to chcemy jeszcze stworzyć braciszka :) bo póki co chcę odetchnąć od pieluch.

Gość gość
ja mam 38 lat i jestem w ciązy z 3 dzieckiem, porzednie urodziłam w wieku 34 lata, oczywiście jestem pełna wiary że urodzi się zdrowe w tej chwili 11 tydz

Gość gość
kurczę kobieto, jesteś młoda babka wg mnie to idealny czas na dziecko!

Gość gość
No to jestesmy w podobnej sytuacji-ja rownież 35 lat,syn 2,5 i myśle ze może... Dla Młodego,nie dla siebie raczej.i muszę szybko podjąć decyzje bo w naszym przypadku to nie takie proste.