Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do zonatych mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Zalozmy ze spodoba wam sie bardzo inna kobieta, zakochujecie sie, chcecie z nia spedzac czas, czy pojawiaja sie u was mysli co by bylo jakbym odszedl od zony, rodziny. Przelatuja wam mysli o rozwodzie czy raczej myslicie bardzo krotkowzrocznie. Np. o tym jak ja zaciagnac do lozka. Myslicie dalekowzrocznie czy raczej w ogole?

Gość gość
Tez jestem ciekawa :-)

Gość gość
I zalozmy ze ona nie chce spotykac sie z zpnatym a wy tesknicie strasznie

Gość gość
czy żonaci faceci znają już wspaniałą ideologię GENDER? warto im ją wypromować

Gość gość
Ehhh...,nie dowiemy sie bo oni nie zadaja sobie chyba zadnych pytan, ida za swoja stojaca rozdzka i tyle

Gość gość
propagujcie Gender

Gość gość
założenia są debilne. Bo nie wiem jak inni ale ja, jeśli już, mogę się podniecic inna laską- swoja zone kocham. I jesli miałbym zdradzic, powatrzam jeśli, bo nie biorę tego pod uwagę- to r***nąć i po sprawie.

Gość gość
Sa tu jacys zonaci?

Gość gość
Nie mowimy o podniecaniu a zakochaniu

Gość lolekkk
jak zdradzić osobę, która całkowicie nam ufa i której my ufamy bez końca? Której obiecaliśmy przed Bogiem, że będziemy z nią do końca życia. Którą wybraliśmy spośród tysięcy spotkanych kobiet? Wybrałem właśnie ją, bo ona była najbardziej seksowna, najbardziej interesująca, najpiękniejsza, a nie żadna inna.

Gość gość
Nie łudź się dziewczynko takie jak ty są tylko na jeden numerek i z powrotem do żonki.

Gość gość
Dzoekuje zz odpowiedz, ale chyba nie miales takich doswiadczen, moze za mlody jestes. To pytanie raczej do 40 latkow

Gość gość
Ja np. myślałem od razu o rozwodzie, ale ona mnie rzuciła

Gość gość
ale jednej rzeczy autorko nie rozumiesz. facet żeni sie z kobieta w której sie zakochal. Wiec jak moze sie zakochac w innej? Ta inna jedynie moze trafic na jakas stagnacje, malo seksu od ślubnej- wtedy może sie zdarzyc, ze taki mąż będzie miał ochotę ją przeleciec. Ale zakochać sie w innej jeśli sie kocha żonę? Mało prawdopodobne.

Gość gość
sama miałam 2 kochanków - żaden nie odszedł od swoich żon. No bo po co ryzykować z nową osobą, skoro ma się już sprawdzoną, która kocha, opiekuje się domem, dziećmi, robi karierę zawodową. A że seks kilka razy? To nic takiego.

Gość ja mam romans z żonatym
ja lat 25 on 40, zona i dziecko. Jeśli facet nie będzie pewien, że "po tej drugiej" stronie czeka go coś lepszego to nie odejdzie od rodziny. To bardzo wygodne tkwić w ciepłym gniazdku, odejście oznacza masę problemów np z mieszkaniem, rozwodem, opieką nad dzieckiem, alimentami itp niektórzy są zbyt leniwi na to.

Gość gość
tez sie zastanawiam mialam sytuacje ze facet byl chyba we mnie zakochany a mial zone. jak mozna zdradzac wielokrotnie z kims zone i nie tylko zdradzac ale tez spedzac z tym kims czas interesowac sie no zakochac... co wy sobie wtedy myslicie , bo ja sie do teraz nie dowiedzialam co myslal.

Ale pieprzycie z tym zakochaniem... wielu facetów tkwi w małżeństwie bez miłości, bo tak jest wygodnie, bo dziecko, bo kredyt, mieszkanie...

zrozum, ze faceci to tchórze