Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze zachcianki w ciazy

Polecane posty

Gość gość

jakie byly? pytanie dotyczy jedzenia

Gość jessyca
Jadlam wszystko co sie da:p a najbardziej smakowalo mi ostre jedzenie:) na poczatku ciazy mialam apetyt na owoce,jadlam je kilogramami,mandarynki, nektarynki i czeresnie,przytylam 25kg ale 5 miesiecy po porodzie wzzystko zrzocilam:)

Gość gość
a ja mam ochote na fast foody, ogorki kiszone i chyba tylko to. ale zjem dwa kesy i juz mi niedobrze...

Gość gość
chciało mi się oranżady - piłam tego cholerstwo dużo pod koniec..... Przez 4 mce pierwsze nie mogłam patrzeć na kawę bo miała smak starego kapcia :D

Gość gość
normalne jedzenie żadnych dziwnych rzeczy typu ogórek z dżemem, najbardziej soczyste owoce - brzoskwinie nektarynki itp

Gość gość
ja mam smaka na owoce, jem dużo jabłek, gruszek, bananów, czasem bardzo chce mi się pomarańczy. Jem też smalec i zdecydowanie więcej mięsa niż przed ciążą. Sporo rzeczy, które wcześniej bardzo lubiłam teraz są dla mnie bez smaku albo wręcz odstręczające. Odrzuciło mnie od gotowania ale to może dlatego, że ciągle mam mdłości. Jestem w 4 miesiącu.

Gość gość
ja jestem dopiero w 6 tygodniu i zmuszam się do jedzenia czegokolwiek bo nie mam apetytu na nic, jem sporo bananów ale je bardzo lubiłam przed ciążą i jakoś tak mi podchodzą ale nie to, że jakoś mam ochotę tylko są kaloryczne, nie przeszkadza mi smak i zapach i tak się trochę zapycham. Może mi powiecie jako bardziej doświadczone kobiety kiedy to minie???

Gość gość
ja w ciąży zasmakowałam ziemniaki z majonezem :D mniam :)

Gość gość
przez pierwsze 3 miesiące mdłości wiec zmuszałam się a teraz hmm jabłka , ostre rzeczy ,słodycze

Gość gość
Ja jadłam bardzo dużo jabłek,czereśni,truskawek. Kisiel owocowy, danio z herbatnikami :-), a na kawę w I trym. nie mogłam patrzeć...