Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tworzyć je sama

Mamusie dobry pomysl pytajnik NAKLEJKI DO POKOJU DZIECKA

Polecane posty

Gość tworzyć je sama

Od zawsze bardzo podobały mi się takie ozdóbki, naklejki do pokoju dziecka. Nie chodzi mi o takie zwykłe cienkie naklejeczki, tylko takie np. zwierzątka(odstające) z nalepką na ścianę. Chciałabym robić coś takiego sama, ale za nic nie wiem jak się do tego zabrać. Co było by mi potrzebne? Pomysł jest, ale gorzej z tworzeniem.

Gość gość
Fajnie wygladaja na scianach takie nalepki. Ale ja za nic nie wiem jak cos takiego stworzyc.

Gość gość
kupuje gotowe. co chwilę coś nowego no są śliczne

Gość gość
ok dobrze się trzymają i to nawet te najtańsze - kiedyś kupiłam jakieś przecenione na allegro cała wielka karta za 2,5zł są od roku na ścianie i nic się nie dzieje

Gość trzymaja sie swietnie
az za !!!!! probowalam je ostatnio odkleic to schodzily razem z tynkiem i farba. takze ja bym sie drugi raz zastanowila.

Gość tworzyć je sama
Ok już postanowiłam! Będę je robiła naklejki filcowe, z mikrogumy i pianki pcv. Do tego jakieś podstawki pod filiżanki itd. Jak sądzicie Mamy czy coś takiego ma szansę choć na małe powodzenie? Bardzo mnie to fascynuje, uwielbiam tworzyć, rysować... Chciałabym spróbować...;) Tylko najgorsze, że nikt mnie w tym nie wesprze, bo mąż powie, że po co mi to! A ja na macierzyńskim chce coś robić! I w ogóle jakiś grosz zawsze by wpadł prawda?

Gość tworzyć je sama
KingaStefanka... każdemu podoba się co innego, co by było gdyby każdy miał ten sam gust?;) Mi się podobają i chętnie takie naklejki stworzę, swoje, własne.

Gość gość
mi sie bardzo podobają, jak dzieci były małe miały w pokoju KUbusia Puchatka, Tygryska, Kłapuchego. Przykleiłam je dwustronną taśmą klejącą, trzymały sie super, po 3 latch odkleiłam bo mieliśmy inne plany na ścianę. Jedyny minus slad pozostał, malowaliśmy.

Gość gość
Ty chcesz to zarobkowo robic? Nie oplaca sie. To sa tanie rzeczy, samo wykonanie wyjdzie ci drozej. Co innego w fabryce, oni zarabiaja na ilosci. Ty umoczysz na tym.

Gość trzymaja sie swietnie
Nie wszystkie sa kiczowate, ja bym chetnie kupila bo wlasnie szukalam i nie moglam znalezc tylko formy jakby z tapety w rozne wzorki, tego szukalam a nie chcialo mi sie kupowac calych rolek.

Gość gość
filcowe sprzedawaj w razie drozej niz te z pianki czy mikrogumy. Trzeba postawic na ilosc,oczywiscie jakosc tez jest wazna. Sorzedawaj po znajomych, zrob sobie reklame,a od znajomych pojdzie po znajomych znajomych, tak mozna nabic sobie klientow. No i nastepna opcja to allegro. Warto sprobowac, czemu nie.

Gość gość
ja przeklejałam zwykłe te za 2,5zł bez problemu żadnego śladu nie zostawiły i na jasnej i brązowej ścianie

Gość gość
Ooj piękne są te wszystkie cudeńka zrobione z filcu. Nigdy nie potrafiłabym czegoś takiego zrobić, ale robi wrażenie, jak ktoś potrafi to powinien robić. Jeszcze jak kasa leci to już w ogóle superowo!!!

Gość gość
naklejki w pokoju dziecka to pomyłka, sprawdza sie tylko jak dziecko ma kilka mcy a potem zaczyna odrywać :/ nigdy naklejek!

Gość wifigdańsk
ostatnio w Biedronce były takie kolorowe brokatowe odstające nawet fajne i w całkiem dobrej cenie. a "pytajnika" juz nie musisz pisac bo teraz już "wchodzi" normalnie ten znak.