Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WZROST MA ZNACZENIE

Polecane posty

Gość gość

Przeglądałem parę lasek na sympatii i jedna miała w "wymarzonym partnerze" napisane: "Musi być o co najmniej 5cm wyższy". Więc widzicie, TO JEDNAK MA ZNACZENIE!

Gość prawictwo pospolite125
wieksze znaczenie ma wielkosc portfela

Gość vaniliowe usta
mnie się podobają 195 cm w zwyż niestety mało jest takich facetów

Gość gość
a największe to czy żyjesz zgodnie z GENDER

Gość gość
ode mnie chlopak jest 25cm wyzszy;)

Gość gość
na sympatii przesiaduja same dzieciaki ktore szukaja drugiej polowki dlatego zeby nie odstawac od innych gimbusow w swoim otoczeniu

Gość Kinky typologia Soul JazZ
wieksze znaczenie ma pewność siebie i szybkość łączenia faktów i umiejętność składania ich w logiczne zdania 🖐️

Gość gość
hahahahhahahahaha:D 5cm wyzszy? to zależy bo jak np. dziewczyna ma 155cm a chłopak 160cm to i tak trochę siara a niby jest 5cm wyższy xD

Gość m4dziulaaa
Minimum u chłopaka to dla mnie 175cm a w butach 180cm! kto się ze mną zgadza?

Gość vaniliowe usta
a zaradność też się liczy. Nie chodzi tu o to ze nie chcę mi sie pracować bo to róznie bywa dzis facet, mąż jest jutro może dać nogę albo wyciągnąc kopytka, ale ja bym pracowała na swoje kosmetyki, odzież, rachunek za tel, internet, oc itd a mąż na czynsz życie i wieksze rachunki :)

Gość gość
kobieta wyzsza od faceta?no nie wiem:Oa jakby nawet byli tego samego w wzrostu to ona jak zalozy wysoki obcas to bedzie wyzsza.chyba ze znmieni swoja garderobe ,zeby kazda kreacja pasowala do balerinek:Ow zyciu bym nie chodzila na wieczorne wyjcia w plaskich butach.

Gość gość
Ja zauważyłam, że jak facet ma nawet te żałosne 167-168 ale jest mocno przypakowany to to mu jakby dodaje wzrostu xD

m4dziulaaa Minimum u chłopaka to dla mnie 175cm a w butach 180cm! kto się ze mną zgadza?****** idz odrabiaj zadanie domowe z przyrody :)

Gość m4dziulaaa
Kinky typologia Soul JazZ masz jakis problem idiotko/idioto?

Gość vaniliowe usta
a najlepiej tak 2 m - 2,10 m :classic_cool:

Gość gość
Jak dla mnie chłopak powinien mieć mniej więcej 2-3 metry :)

m4dziulaaa Kinky typologia Soul JazZ masz jakis problem idiotko/idioto?************ Sijjjj kutanga a potem do lekcji 🖐️

Gość vaniliowe usta
i łysy albo z zakolami , bez jakiś tam długich włosów, zadbany ale nie w czerwonych mokasynach ani nic z tych rzeczy

Gość vrere
nie , no powyżej 200 cm to już jest choroba .. Sa tacy ludzie którzy maja guza mózgu i rosną całe zycie

Gość gość
To działa też w drugą stronę. Bo co ma powiedzieć dziewczyna o wzroście 150-155? Nawet jeśli jest ładna, to nie oszukujmy się - taki wzrost jest b. niski

Gość gość
mi sie bardzo podoba w moim to 198 hehe : )

Gość vaniliowe usta
świetny wzrost w przedziale 2-2,1m jak dla faceta oczywiście. Typ Rutnickiego lub psychola

Gość prawictwo pospolite125
Nawet jeśli jest ładna, to nie oszukujmy się - taki wzrost jest b. niski ja bym wolał ładną niską niz wysokiego paszteta .. U kobiet liczy sie tylko uroda .. Shakira ma 156 cm wzrostu i jest 12 razy ładniejsza od modelki anji rubik ktora ma prawie 180 cm ..

To działa też w drugą stronę. Bo co ma powiedzieć dziewczyna o wzroście 150-155? Nawet jeśli jest ładna, to nie oszukujmy się - taki wzrost jest b. niski***************** Filigranowe kobiety są najlepsze ❤️ bo facet 175 czuje sie jak superman :classic_cool:

Gość m4dziulaaa
Kinky typologia Soul JazZ - ty jesteś "filigranowym mężczyzną" o wzroście 1.50? hahahahahaha chyba zgadłam

m4dziulaaa Kinky typologia Soul JazZ - ty jesteś "filigranowym mężczyzną" o wzroście 1.50? hahahahahaha chyba zgadłam***************** hihihihihi:D:D:D:Dhihihi xD xD nie pisz więcej bo sie posiusiam ze śmiechu 🖐️

Gość gość
filigranowość filigranowością ale 150cm to jest naprawdę niski wzrost nawet u kobiety. Powiem wam szczerze, że u mnie na studiach największe branie mają właśnie ci niekoniecznie wysocy (170-180cm wzrostu). Bo ci wysocy na ogół wyglądają jak patyczaki.

Gość gość
Rutnicki świetnie wygląda w garniaku i w ciuchach sportowych :classic_cool: Psychol też, ba naewt sukienka fajnie na nim lezała ( ta czarna ) bo wyglądał jak ZORO

Gość m4dziulaaa
Kinky typologia Soul JazZ hahaha więc jednak trafiłam w sedno :D Masz 150-160 wzrostu, jesteś chłopakiem i dlatego tak się oburzyłeś jak napisałam o tym że facet powinien mieć 175cm wzrostu, a w butach 180cm! :D:D hahaha

Gość gość
co wy ciągle o tym wzroście. Dodam tylko że w naszej reprezentacji piłki nożnej tylko Lewandowski, Wasilewski i Boenich mają wysoki wzrost, a reszta to przedział 170-175:D