Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne zamordowane dzieciątko

Polecane posty

Gość gość

znać ktoś szczegóły? ja tylko zobaczyłam, że w wydarzeniach później będzie więcej, to chyba nie chodzi o to niemowlę znalezione na strychu?

Gość gość
ja coś dzisiaj słyszałam o półtorarocznym utopionym w wannie ale słyszałam tylko końcówkę

Gość gość
już wiadomo, 2,5 letnia dziewczynka została uduszona przez podtopienie przez matkę, masakra co się dzieje, kolejna k****a!!!!

Gość gość
i co k***a?? wszyscy tworzymy ten chory świat niestety

Gość gość
chodzi o 2,5 letnią dziewczynkę z Kielc, która matka utopiła w wannie. R.I.P. a tak nawiasem mówiąc: zawsze zdarzaly się przypadki, że matki mordowały własne dzieci ale teraz jest to celowo nagłaśniane przez lobby aborcyje, które chce w ten sposób przekonać ludzi do aborcji na każde żądanie.

Gość gość
to chyba nadinterpretacja. Jest nagłaśniane, bo to mocny i szokujący temat - ludzie klikają w takie informacje, dlatego media odpowiadają na potrzebę klienta.

No właśnie, uważam, że od takich tematów są te wszystkie Interwencje i programy tego typu, a nie wiadomości. Co innego jesli sprawa jest taka jak z chłopcem znalezionym w stawie, że są problemy z identyfikacją, albo jeśli ktoś zrobi taką aferę jak Waśniewska i sam wciągnie prasę i tv...ale zwykłe pobicia, jakieś tam chowanie zwłok w beczkach i inne cuda nie mają żadnego znaczenia dla kraju, interesują tylko wielbicieli plotek i dewotki i nie widzę powodu żeby o tym mówić w programach informacyjnych.

Gość gość
nie obchodzi mnie obcy bachor

Gość gość
Nie mogę przeboleć takich informacji...naprawdę ile jeszcze ile??? Jak można takiej małej istotce bezbronnej, ufającej matce/ojcu bezgranicznie zrobić krzywdę...Nie pojmuje...Płakać się chce :(

Gość gość
usunęli moj wpis o tym, że dziewczynka nosiła imię Amber :O

Gość gość
Dzieciobójstwa zawsze były, są i będą bo nie każdy nadaje się na rodzica.

Gość gość
ponoc na posiadanie groznych ras psow trzeba miec "pozwolenie" od psychologa.to samo powinni wprowadzic obowiazkowo na posiadanie dzieci.

Gość gość
Gościu piszący o psach... Twój tekst wydaje się bzdurny, gdyby nie fakt że chyba masz rację.Gdy człowiek ogląda wiadomości i co chwilę dowiaduje się o tragediach maleńkich dzieci zaczynam mieć podobne zdanie...To jakaś epidemia! Nie wiem co to ma być? Nowa moda? Trend na dzieciobójstwo?

Gość gość
A tych z aborcji wam nie szkoda?

Gość hhjcfjfj
Trzeba być imbecylem żeby zarodek czy płód stawiać na równi z dzieckiem. Już kładź się spać, oszołomie. Ponoć wyspanym lepiej mózg funkcjonuje.

Gość lentilka013
Nie, tych z aborcji nie szkoda. Zygota nie zdaje sobie sprawy z tego, że żyje. Lepiej usunąć prymitywny, niezdolny do samodzielnego życia, zlepek komórek niż zabić organizm w pełni ukształtowany, mający rozwinięty układ nerwowy i zdolny do życia poza brzuchem matki.

Gość lentilka013
Gościu piszący o psach - masz rację, chociaż te "niebezpieczne" rasy wcale nie są niebezpieczne, jeżeli się je dobrze wychowa. Dodam jeszcze, że żeby mieć prawo jazdy, trzeba nieźle wykuć przepisy, a potem zdać egzamin z jazdy. A żeby mieć dziecko, nie trzeba nic...

Gość gość
W Anglii aborcja jest legalna i dozwolona az do 24tc.A mimo to tez coraz czesciej slyszy sie o tym ze matka czy rodzice zabili wlasne dziecko wczoraj w wiadomosciach mowili,ze matka zakatowala tu (czyli w Anglii) 2-letnie dziecko,nie tak dawno znalezli cialo 4-latka ktory byl tak wyglodzony ze rzeczy ktore mial na sobie byly na 6 miesiecy,i to cialo lezalo w rodzinnym domu w lozeczku az dwa lata!!! To sie w glowie nie miesci.Legalna aborcja tu nic nie pomoze,bo kto jest bydlakiem to bydlakiem bedzie

Gość gość
Prymitywna lentilko, ciekawe kiedy ktoś ciebie usunie z powierzchni ziemi. Skoro świadomość ma określać prawo do życia, to zabicie śpiącego dziecka nie powinno cię szokowac.

Gość gość
"Skoro świadomość ma określać prawo do życia, to zabicie śpiącego dziecka nie powinno cię szokowac." :O Ty glupsza niz dluzsza jestes :O Tak jak smierc okreslamy w momencie braku fal mozgowych (smierc mozgu) tak i zycie zaczyna sie od odbioru fal mozgowych. Zygota ich nie ma :O

Jak słyszę o kolejnym zamordowanym dziecku z rąk własnych rodziców poraz kolejny w ciągu miesiąca to az mi się słabo robi Rodzicielki zabijają żywe dzieci ,żywe narodzone dziecko często umiera w cierpieniach i katuszach , czy jest sens powoływać na świat niechciane dzieci ? te dzieci które w tak tragiczny sposób umierają bardzo często były niechcianymi dziećmi. Kobiety są przymuszane do rodzenia dzieci i je wychowywania ,w przeciwnym razie lincz społeczny jeśli nie zdecyduje się urodzić czy tez zdecyduje się oddac dziecko, wtedy na taka kobietę psy się wiesza

Gość gość
21dniowy płód ma bijące serce. Czym jest jak nie człowiekiem w początkowej fazie rozwoju? Taka jest właśnie naukowa definicja zarodka- człowiek w poczatkowej fazie rozwoju. Nauka idzie do przodu, można zobaczyć dziecko w 8tc wygladające jak CZLOWIEK! a ludzie cofają się w rozwoju do sredniowiecza myśląc, ze to fasolka czy inne ziarenko :o załamka! Ja tam nie widzę różnicy zabicie 8tygodniowego dziecka w łonie matki czy zabicie niemowlaka. I to i to jest człowiek wg samej nauki i wg przysięgi hipokratesa, a kto uważa inaczej sam siebie oszukuje dla uspokojenia sumienia- proste

Gość do osoby powyzej
jedyna rozsadna odpowiedz w tej sprawie. brawo za bycie istota ludzka