Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanielojalna

Kolor włosów

Polecane posty

Gość Jolanielojalna

Cześć dziewczyny (: możecie mi pomóc? chcę zafarbować włosy na jakiś kolor tylko nie wiem jaki ;c. zastanawiam sie nad blondem ale boje sie ze nie bede wygladać ładnie ;c. mam jasna cere i zielone oczy. włosy mam naturalne kolor mysi. Pewnie wiem że dużo nie pomogłam ale zdjec nie chce dodawac do sieci. Prosze o pomoc z góry dziękuje ;)

Gość gość
po takim opisie nie da się stwierdzić, czy będzie ci dobrze w tym kolorze. Popytaj znajomych co o tym sądzą.

Gość powiem tak564545
Wydaje mi się ze jak masz "mysi" kolor to fajnei Ci będzie w pasemkach:) Rozumiem że nie farbowałaś włosów przedtem? A długie masz czy krótkie? Jak długie to super wyglądają rozjaśniane końcówki na blond:)

Gość powiem tak564545
Ja jestem szatynką, jasna karnacja i piwne oczy. Mam włosy zafarbowane na brąz taki ciemniejszy i teraz się zastanawiam:/ Chcę coś zmienić i zastanawiam się albo nad wiśniowymi pasemkami (tylko z jednej strony tak 2, 3) lub nad jasnymi już na całej głowie????? Mam boba. Co myślicie???

Gość gość
tylko nie pasemka, paskudne są :o

Gość gość
Pasemka dawno wyszły z mody, tandetne są ale jak chcesz.

Gość gość
Pasemka pasemkom nie równe. I na pewno lepsze pasemka, starannie zrobione niz rozjaśnione rude końce> Bleeeee. A co jest teraz modne???