Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie bo jestem za biedna

Polecane posty

Gość gość

nie stać mnie było na takie życie jakie miał on. ja go kocham nadal, mam nadzieję, że mi szybko przejdzie...

Gość gość
Olej łachudrę!

Gość gość
przykro mi tylko, że tak mnie potraktował :(

Gość gość
Opisz cos wiecej, ile byliscie razem i w ogole, jak to za biedna?

Gość gość
A ładna chociaż jesteś? :-)

Gość gość
jeśli nie jesteś w stanie zapewnić mężczyźni odpowiedniego poziomu życia to słusznie zrobił.

Gość gość
hmm nie wiem od czego mam zacząć? podobałam mu się, tak mówił. zaczęliśmy się spotykać w grudniu 2012. chodziło o to, że on nieźle zarabiał bo miał swoją firmę a ja nadal dziennie studiuję i dorabiam czasem jak mam chwilę wolnego. nie czuję tego, że jestem biedna, rodzice mi pomagają jak mogą no ale nie chciałam od nich ciągnąć kasy na jego i swoje przyjemności, wolałam poczekać aż będe mieć swoje pieniądze...przeszkadzało mu to, że mnie nie stać żeby pojechać z nim na weekend w góry, że mnie nie stać na jedzenie w drogich restauracjach, cotygodniowe imprezowanie itp. często porównywal mnie do swoich koleżanek dając mi do zrozumienia, że się kiepsko ubieram. nazbierało się tego wszystkiego i w końcu trzeba było powiedzieć dość

Gość gość
no nie byłam w stanie zapewniać mu rozrywek na takim poziomie na jakim on chciał je mieć. studiuję dziennie i nie mogę sobie pozwolić na pracę bo najzwyczajniej w świecie brakuje mi czasu :( mam w tygodniu dużo zajęć, praktycznie od rana do późnego popołudnia. nie jestem leniwa. tylko kończę studia i szukam pracy (właściwie już szukam)

Gość gość
Przykro mi, ale on raczej nie byl fajnym czlowiekiem z tego co piszesz...

Gość gość
ty zwykła studentka a on przedsiębiorca czego ty oczekiwałaś on chce kogoś na swoim poziomie a ty kogoś znacznie "lepszego"

Gość gość
teraz to wiem, widzę to wszystko z perspektywy czasu...ale tak to jest, że czasami facet potrafi kobietę zaślepić.

Gość gość
Nie przejmuj sie , znajdziesz jeszcze kogos wartościowego, zwłaszcza , ze sama leniwa nie jesteś

Gość gość
Ale dla fajnego faceta nie robiloby roznicy to, ze jestes biedna... On byl dziwny. Po co w ogole z Toba zaczynal? Jakis arogant.

Gość gość
przedsiębiorca...jest niewiele starszy ode mnie a firma dobrze prosperuje tylko dlatego, że jako młody początkujący 'przedsiębiorca' ma różne 'ulgi' (z tego co wiem, nie płacił zusu + jeszcze jakieś dotacje z ue). po prostu wysoko się woził.

Gość gość
A po co ci taki facet. Widac golym okiem, ze mu na tobie nie zalezalo. Ja tez studiowalam gdy poznalam meza, on jest 6 lat starszy i wtedy juz mial bardzo dobrze platna prace, a ja bylam ta "biedna". Dlatego jesli chcial, zebysmy poszli w jakies drogie miejsce, albo wyjechali na wakacje to on placil, i nawet slyszec nie chcial, ze ja mam sie dokladac, gdy mu to proponowalam. Zapomnij o takim dupku, w zyciu roznie bywa, raz sie ma pieniadze a innym nie ma. Ty w przyszlosci mozesz miec duzo lepsza sytuacje finansowa niz on, wiec nie porzejmuj sie nim i zapomnij.

Gość gość
Czy ty nie ty od tego faceta, co jeszcze twierdzil, ze mu zazdroscisz?

Gość gość
faceta skreślacie jak zarabia mniej od was choćby o złotówkę a jak facet was odrzuci bo jesteście kompletnym zerem to macie fochy hipokrytki jesteście

Gość gość
Daj spokoj z takim favetem, to on powinien cie zabrac na ten weekend, a nie miec jakies pretensje, ze cie nie stac...jak my sie tak dobrze powodzi, to dlaczego za ciebie nie zaplacil?

Gość gość
nie zazdrościłam mu pieniędzy (no może czasem jak on mógł pozwolic sobie na jakąś przyjemność a ja nie). ja wiem, że jak skończę studia to w końcu zacznę zarabiać na siebie.

Gość gość
ja nie wymagałam od niego żeby płacił za mnie. wolałam sobie odpuścić a on nie nalegał. wręcz czułabym się skrępowana gdyby mnie chciał tak 'sponsorować'

Gość gość
Jesteś mądrą dziewczyną , na pewno kończysz dobre studia, będziesz zarabiała, to tylko kwestia czasu, ale na tego ""'dupka""' już nawet nie zwrócisz uwagi.

Gość gość
Pamiętaj, nie am tego złego , co by na dobre nie wyszło, choć dziś zapewne jesteś rozżalona.

Gość gość
kobieta powinna zapewnić byt rodzinie a jak tego nie potrafisz to wracaj do rodziców tyle

Gość gość
o jakiej rodzinie mówimy? spotykałam sie z nim tylko przez jakiś czas, dzieci z nim nie mam...