Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana i spanikowana

za bardzo panikuje prosze o rade

Polecane posty

Witajcie forumowiczki, mam maly problem. Ja wiem ze to tylko 2 dni ale spoznia mi sie okres. Stracilam apetyt. Kreci mi sie w glowie, i mnie mdli. ciazy nie wykluczam bo jest mozliwa... dokladnie 22 wrzesnia z moim narzeczonym pozwolilismy sobie na wiecej ale to juz bylo prawie 4 dni po owulacji wiec nie powinno dojsc do zaplodnienia. okes powinnam dostac 2 pazdzienika i nie wglada na to aby mial przyjsc. Testu nie robilam bo obawiam sie ze moze byc jeszcze za wczesnie. Co radzicie zrobic dzisiaj test cz poczekac jeszcze do konca tygodnia ?

upup

Gość gość
na robienie testu nie jest za wcześnie, test mozna zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki. Najlepiej rano bo hormon hcg ma najwieksze stężenie ;)

Czyli uwazacie ze to moga byc objawy ciazy. Jezeli test mam zrobic to zrobie go jutro rano ... dzisiaj jeszcze poszekam bo chyba na wieczor nie wyjdzie prawidlowy.Ale sie boje :/

Gość gość
Objawy objawami, to nie wyznacznik bo niektóre sobie wmawiają objawy, zrób test jutro rano i będziesz wiedziala

Gość gość
Zrób test, blada, ale powinna się pokazać jak zaciążyłaś. Na pociechę ci napiszę że miałam okres 25 lipca a następny 12 września, na początku września dopadł mnie wirus z atrakcjami wymioty, mdłości. Robiłam testy, oba oczywiście negatywne, ale można sobie wkręcić wszystko, że mocz rozwodniony za bardzo i inne d**erele....

Gość gość
jak jesteś w ciąży to czy rano czy wieczór Ci wyjdzie

owszem bylam lekko przeziebiona i wzielam gripex... ale juz kiedys tez chorowalam i tak nie mialam... myslalam ze to moze stres ale tez nie... jutro rano zrobie test, nie wiem tylko czego sie spodziewac :/ hehe

Gość gość
Zrob test, wiesz dokladne kiedy masz owulacje? Mogla sie przesunac :-)

kupie ten najbardziej czuly.

miesiaczki mam rowno co 28 dni wiec owulacje mialam od 15 do 19. a ja kochalam sie 22 do konca.

Moze panikuje nie potrzebnie - nie minelo nawet 14 dni od ostatniego sexu a ja juz wmawiam sobie ciaze ... moze to poprostu zaburzenie hormonalne ; )

Gość klaudia2684
co do robienia testu niby można robić go o obojętnej porze ale wcale tak nie jest. Mi spóźniał sie okres prawie 2 tygodnie, zrobiłąm test późnym wieczorem wyszła jedna kreska a po 3 dniach zrobiłam następny rano naczczo i wyszły dwie kreseczki ;D

Jestem niepowazna ... dzieki dziewczyny za odpowiedzi... poczekam do niedzieli jednak z okresem... glupia jestem i tyle sieje nie potrzebnie panike

juz mi nie jestescie potrzebne to spieeeeeerrrrdfaaaalllaaajjjcccciiieee.

dzieciaku wez sie nie podszywaj coo !!!!!!!

Gość gość
tak to jest jak wedzie jakis matoł i zacznie podzywac się pod innych bo nie ma co z nudów robic bez komentarza