Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i macierzyństwo po 40

Polecane posty

Gość gość

Kontynuacja starego topicu na którym nie da się pisać

Gość gość
Dlaczego nie da się pisać?

Gość gość
Jest tam bałagan i jakies głupoty wypisują, nic konstruktywnego nie da się tam wyczytać, a mnie interesuje wymiana doświadczeń.

Gość gość
Moja mama urodziła siostrę w wieku 49 lat, teraz ma 75 i jest poważnie chora na gościec...Siostra mieszka z mamą z wyboru ,a nie z musu i my , starsze rodzeństwo się śmiejemy,że to mama opiekuje sie siostrą, a nie odwrotnie.Co wy piszecie , o tych zniedołężniałych rodzicach.Moja mama mimo choroby radzi sobie doskonale, gotuje, sprząta, nawet czasami porobi coś w ogródku,sama jedzie do lekarza itp. Nie chce , aby jej wyręczać , w tym , co sama powoli może i chce zrobić.Ma swoje zainteresowania , koleżanki, sąsiadów, korzysta z telefonu komórkowego i wszystkich sprzętów agd.Nie potrzebuje opieki 24/dobę. Wiadomo nie myje okien, nie zawiesza firan , ale chyba od tego mam córki, a jak my nie możemy, to wynajmujemy panią. Jak tak przelaciłam w myslach inne jej znajome, to wszystkie są po 70-stce i nie są zniedołęzniałe i czekające tylko na to ,a by dzieci jej obsłużyły.Wymagające opieki to znam kilka pań , ale około 90 -stki.Moi teściowie są około 80-tki i też nie wymagają jakieś szczególnej opieki i ofiary ze strony swoich dzieci. I to wcale nie jakieś odosobnione przypadki.Ja nie rozumiem tych wpisów,że mając dziecko okołó nawet 50 -stki , skazuję je na to,że będzie musiało się opiekować zniedołeżniałym rodzicami...Tak wcale być nie musi

Gość gość
One może i mają w macicy, ty wcale :O

Gość gość
do gośc na jakiej podstawie tak sądzisz? moje dziecko ur. po studiach, gdy juz pracowałam, miałam mieszkanie, miało lepsze dzieciństwo, lepszy start i finansowy i generalnie... ni rozumiem dziadków prowadzących do jednej klasy wnuków i wasnych dzieci.. ale cóż głupich nie sieją...

Gość gość
a ilez ty masz latek ze nazywasz nas stare

Gość gość
to i ja zabiorę głos od lat obserwuję i..nie mam ani zadania, ani nie krytykuję.. przychodzą na wywiadówki rodzice 55-60 i 25 lat.. ale jedno widać, te dzieci starszych rodziców nie sa tak przebojowe, nie radza sobie z nauka , z kontaktami z rówieśnikami... zróć uwagę, ile złego spotka twoje dziecko w szkole, matko po 40

Gość gość
Papież Benedykt urodził się,gdy jego mama miała 43 lata.