Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga65

Jestem z facetem ktory mnie nie kocha

Polecane posty

Gość iga65

Proszę o pomoc, bo jestem w patowej sytuacji. Mieszkam z facetem,który mnie nie kocha,ale za to kocha wszystkie kobiety. Jest ze mną,bo bardzo mnie lubi.Ja w nim zakochałam się 2 lata temu. Z początku było wszystko ok,ale z czasem zaczęły wychodzić pewne rzeczy. Nigdy nie powiedział mi,że mnie kocha,bo uważa,że tego nie można powiedzieć, tylko pokazać. Jakoś ja tego nie czuję,bo mało daje mi oznak. Jednak obserwuję często jego zachowania w stosunku do innych kobiet. Dużo pisuje do swoich znajomych na facebooku. Kiedyś jak się pokłóciliśmy zaczął z kilkoma na raz prowadzić pogawędkę. Potem jak mu to wytknęłam i poprosiłam,żeby mi pokazał co tam im wypisuje- przypadkowo odkryłam,że napisał do jedej,że jest w niej zakochany platonicznie. Załamałam się po tym, ale tłumaczył,że opacznie zrozumiałam, bo ta dziewczyna nawet nie pociąga go.

Gość gość
Napisałaś bardzo dobrze: jesteś z facetem który Cię nie kocha. To jest sedno sprawy. My nie sprawimy że Cię pokocha. Ty także najprawdopodobniej nie, skoro mineły już 2 lata. Co teraz?

Gość gość
no i po co mieszkasz z tym ćwokiem i mu swoje cialo dajesz mlode?

Gość gość
Skąd wiesz, że ona ma młode ciało?

Gość gość
no chyba 80tki nie ma? panie w tym wieku nie pisza glupot na forach

Gość gość
Starość nie chroni przed głupotą...

Gość gość
jeśli możesz i potafisz to spiep..aj gdzie pieprz rośnie........he dziewczyno po co z nim siedzisz,,

Gość iga65
Dziękuję za tak dużo odpowiedzi na mój problem. Sprawa jest jednak złożona bardziej,bo ja go kocham.Dlatego tak mi trudno myśleć o rozstaniu. Czasem myślę,że on jednak coś do mnie czuje. Poza tym żal mi tych dwóch lat wspólnej egzystencji.

Gość gość
uciekaj, dwa lata zmarnowane, ja zmarnowałam sześć. potem zaczał mówic kocham i tylko tyle sie zmieniło. ma cie kochać i ma byc pewny tego, inaczej nie bedziesz mogla na niego liczyc

Gość gość
dobrze napisalas egzystencji ja dodam od siebie marnej :) daj spokoj jak to czytam to sie nie dziwie ze wiekszpsc facetow traktuje Kobiety jak byleco gorzej jak trafia to na naprawde fajna dziewczyne a facet ja rowniez traktuje jak podobne tobie