Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dożyliśmy czasów w których obrońca pedofilów Jan Paweł II zostanie świętym SZOK

Polecane posty

Gość gość

a raczej tragedia ... do czego to doszło :( zboczeniec i pajac w czerwonych bucikach od Prady zostaje świetym :( Koniec swiata :(

Gość gość
a na kanonizację pojedzie Kożuchowska Matka Polka z serialu o nowobogackich prywatnie bezdzietna mężatka. Jedna parodia goni drugą

Gość pomysle o tym jutro
one byly od Prady? :D

Gość gość
Tak, były czerwone, szyte przez marke Prada, wykonane z prawdziwej skóry i jedwabiu, szyte ZŁOTĄ nicią, do tego sygnatura projektanta Adriana Stefanello Navary i znak krzyża.

Gość gość
sam naprodukował tysiące świętych, więc w nagrodę też zostanie świętym. Mnie to ani ziębi ani parzy, ludzie modlą się do różnych rzeczy, do piczki Faustyny, więc czemu nie mają się modlić do pana Karola

Gość gość
Polacy to ślepy naród, barany które idą za pasterzem (czytaj: kretynem, który im wmówi bzdury - Tusk, Rydzyk, JP2, Ibisz :D)

Gość gość
Głupich nie sieją...

Gość gość
Wojtyla powinien byl uczyc sie moralnosci od trolow na kafeterii, moze wtedy by cos z niego wyroslo:D

Gość gość
Wojtyła w ogole nie miał moralnosci, takiego człowieka nie da się juz niczego nauczyć. Był lubiany bo: 1) był Polakiem 2) uśmiechnięty ''dziadek'' 3) ta cała otoczka, śpiewające Barke dzieci, górale, kremówki, Niech zstąpi Duch Twój i odnowi oblicze Ziemi, tej Ziemi (PRL i tak by upadł bez papy) Ogólnie był śmiesznym papieżem,przerost formy nad trescią, wierzę w Boga ale swoją postawą jeszcze bardziej odstraszał mnie od kosciola, teraz juz w ogole tam nie chodze. Same rydzyki, zboczency z dominikany, prałaty jankowskie i ich wina, dziwisze i reszta pajaców.

Gość gość
Wojtyła był aktorem, który przez przypadek został papieżem, i jakoś tą rolę gram, raczej kiepsko

Gość gość
autorze,glupi jesteś,ireszta trolów co mu wtórują także.jesteście wychowani na wojewódzkim i jemu podobnych pajacach.jesteście bezideowe ćpuny bez godności moralności.

Gość gość
gość - a ty jaką masz moralnosc baranie ? Przyklaskujesz zmarłemu dewiantowi, który UKRYWAŁ pedofilow !!! TO jest fakt, koniec kropka. Benedykt XVI sam przyznał, że w kosciele jest z tym problem, istnieje lobby pedofilskie, gejowskie, finansowe - każdy doi w swoją strone. JP2 NIC nie zrobil z pedosami w Watykanie i ogolnie kosciele, dopiero Benedykt powiedzial o tym wprost i zacząl cos robic (swoją drogą swietny papiez, nie to co papa Wojtyła który kochal obsciskiwac sie z murzynkami przed kamerami). Franciszek tez powiedzial, ze istnieje takie lobby. Wiec z łaski swojej stul pusk bo jestes głupia jak cep

Gość gość
ale jesteście beznadziejni... Ja nie jestem katoliczką,ale go szanuję jako człowieka. z tym ,że ukrywał pedofilów to gruba przesada, może nie walczył z nimi na jakąś wielką skalę ,ale miał dośc konserwatywne poglądy i to dlatego ,a nie dlatego ,że to popierał

Gość gość
gdyby mial konserwatywne poglądy to by wlasnie z nimi walczyl a nie udawał, ze problemu nie ma, mial wladze, mogl cos z tym zrobic ale nie zrobil... miejmy nadzieje, że Franciszek sobie poradzi

Gość gość
najważniejsze że umiał łapką machać...

Gość gość
ale przez franciszka jego wszechwspaniałość blaknie... bogu dzięki

Gość gość
Kościół rzymsko-katolicki to kościół LUCYFERYCZNY !

To jest bułka z masłem, papież nic nie znaczył. Ja jestem obrońca pedofilów, kryminalistów a także innych dewiacji i znaczę więcej niż on bo jestem Bogiem i śmieszą mnie tytuły świętych.

Gość gość
Nie ma co się dziwić, że inne narody nas nie szanują i mają nas za bezmógowców jeżeli tacy Polacy są jak tu na tym forum. Kim wy jesteście i co dokonaliście w swoim życiu, że oplwacie papieża??? Ja wiem -nikim ......

Gość gość
a papiez kim byl? debilem w drogich kieckach i czerwono złotych trzewikach, tfu

Tak papież był debilem w drogich kieckach i czerwono złotych trzewikach ale przynajmniej nie był zdrajcą, kapusiem. Jak w takim przypadku zachowałby się ich Jezus? Czy Jezus wydałby swoich przyjaciół, skoro nawet wrogom wybaczył? Nie sądzę. Ich Jezus nigdy nie wydałby nawet zabójcy dlatego niektórzy biorą z niego przykład. Zastanów się nad tym.