Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dziewice i prawiki krótka piłka

Polecane posty

Gość gość
Z zasady nie wierze w to co pokazują w telewizji i filmach 🖐️

Gość gość
staszek spod monopolowego A dlaczego pytanie tylko do prawików i dziewic? xxx Po co tu wchodzisz? znów będziesz wyzywał prawiczków spadaj stąd nie potrzeba nam tu takich

Gość brzydka dziewica
ja nie wierze w milosc filmowa od wielu lat, nie wierze tez ze ktos mnie pokocha i bede miala meza, dzieci, rodzine. nie wierze, ze w ogole ktos mnie pokocha chociaz troszeczke.

Gość gość
Eeee tam, ja zostawiłam r****cza dla prawiczka. Nie ma to jak świeże jajka!

Gość gość
ja porzuciłem marzenia o tej jedynej około trzydziestki. w sumie i tak babom się nie podobałem.

Gość też dziewica
Ja wierze, nawet jestem tego pewna że spotkam swoją wielką miłość. Jak na razie lecą na mnie r****cze lub ci co mi się nie podobają albo nie ma chemii, nie czuję jej :O

Gość łódzki prawik
ty nie walczysz bleble ty siedzisz na d***e i boisz się kobiet ty musisz podejść, kobieta sama cie nie poderwie

mi się po prostu nie opłaca wchodzić w związek dopóki się nie zakocham, albo nie zafascynuję, jestem na razie aseksualna, a w związku dla związku nie widzę sensu być. ale pewnie nie satysfakcjonuje taka osoba.

Gość łódzki prawik
ja też sobie odpuściłem. mam 33 lata i jestem starym prawikiem ale mi to lata.

Gość też dziewica
Mi troszkę to dziewictwo przeszkadza, nie chcę być już dziewicą 😭 ale też nie chcę przeżyć tego z pierwszym lepszym facetem :(

Gość gość
Ja wierzę. Najbardziej mi się podoba coś takiego jak na filmach i widzę to nie tylko na filmach. A jako że "film to życie, z którego wymazano plamy nudy", odpowiednio dopasowuję do tego swoje marzenia. Może to dlatego, że jeszcze nie pracuję. Ale wierzę.

No tak, ja też się z tym stykam w realu. Tylko nie wychodzi mi kiedy już się zauroczę, ale wiem jak to powinno być. :) Ostatnio to głównie starsze, zajęte kobiety, lub nastolatki jeszcze. Dobranoc!

wyobrażaliście sobie jak to było by mieć kogoś i co byś cie robili razem ja czasami sobie wyobrażam

Ja też. Normalne życie, zależy czy młodsza, czy starsza itd. Wycieczki, codzienne życie.😴

Looooser- Na czym polega twój problem? Znaczy się dlaczego jesteś prawiczkiem? Wygląd, charakter, wymagania? :)

Wymagania na pewno, kilka takich kobiet było tylko, w których byłem zauroczony. One były prawie zawsze zajęte. A drugi powód to mój status społeczny, brak pracy itp.

Gość Jaa20sam
Nie wieze w prawdziwa milosc,ale chcialbym ja przezyc aktualnie pracuje i ide na studia moze kiedys mi sie trafi.

Powinna mi się podobać fizycznie i z charakteru. Powinna mieć to coś w wyglądzie, a z charakteru - miła, kobieca, dosyć spokojna, ale też asertywna i dosyć silna, inteligentna, wesoła. Musi być to coś + odpowiedni charakter.

Gość gość
masz wygórowane wymagania

W końcu życie ma się jedno. Też nie ma sensu być z kimś kto Ci nie pasuje. Zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko.

Ja też mam kosmiczne wymagania bo nieraz pokazuje matce dziewczyny jakie mi się podobają a matka mówi że ja wysoko celuje. Jakbym zdobył jakieś wykształcenie to mówi jednak że mógłbym przebierać w dziewczynach. Powiedziałbym takiej - Cześć jestem Krzysiek, student UJ i na pewno by mnie wybrała.