Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubię pończoch

Polecane posty

Gość gość

Mój facet szaleje na widok pończoch, na początku kazał mi je zakładać podczas seksu, tak samo buty na obcasie. Mnie jakoś to w ogóle nie podnieca, raz się o to pokłóciliśmy i od tego czasu cisza. Chciałabym mu jednak sprawiać przyjemność i podniecić go jeszcze bardziej, tym bardziej że mam zgrabne ciało i może rzeczywiście fajnei to wygląda. Czy wasi faceci też maja takie upodobania??

Gość gość
i od razu napiszę, że noszę szpilki, krótkie spódniczki, ubieram się seksownie, ale nie znosze rajtek, ponczoch, niewygodnie mi w tym bo to taki sztuczny materiał, nie czuję się w takich rzeczach dobrze

Gość gość
Kiedyś miałem żonę i też nie chciała być prawdziwą kobietą w pończoszkach itd. teraz mam to czego chciałem.Moja nowa kobieta nosi je nie tylko bo mi się to podoba,ale też,że świetnie się w tym czuje i wygląda.Na pewno nic więcej nie muszę szukać.

Gość mła czyli ja
Kobiety, noście "h u j o w e p r z e s z k o d y" zamiast pończoch,tylko pamietajcie,że sa one aseksualne dla facetów.

Gość gość
Też uważam,że nosząc pończochy kobieta staje się bardzo seksowna.Moja często nie zakłada majtek i wiem co to jest za sygnał :) Lubi mnie kusić tym widokiem.Co za radość mieć takiego kogoś przy sobie.

Gość gość
mnie to bardzo podnieca jak kobiety mają pończochy kabaretki buty na obcasach mini lub przebierają się za uczennice sprzątaczkę a myślę nad pomysłem żeby mieć rurę dla mojej kobiety w sypialni (:

Gość gość
Jeżeli kobiety wiedzą co ich mężczyzna lubi,podoba się,podnieca to mają szansę zatrzymać go na resztę życia. Pończoszki to rodzaj magnesu i tego się nie zmieni,a najcudowniejszym miejscem jest koniec manszety :)

Gość gość
My płeć brzydsza lubimy pończochy i wolimy te kobiety co je też lubią.