Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to oznacza

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam dzis po polodniu 2 testy ciazowe roznych firm.Jeden wyszedl pozytywny>Bardzo sie ucieszylam.Nowina odrazu sie podzielilam przez tel ,bo jest w pracy, z nerzeczonym.Zeby sie upewnic zrobilam drugi test i wyszedl negatywny. Na pozytywnym pierwsza kreska wyszla bardzo jasna. Jakies pol godz temu zrobilam nastepny test tej samej firmy co wyszedl negatywny, i po kilku min tez pojawila sie jasna kreska.Dodam,ze okres spoznia mi sie 6dni i niby mam objawy,ale nic nie chce zapeszac. Co to moze oznaczac?? Jestem w ciazy czy raczej nie?

Gość gość
A skąd mamy wiedzieć? Najlepiej powtórz test z rana lub zrób badania krwi.

Gość gość
Ja nie mowie,ze macie wiedziec :) Pytam,bo moze ktos byl w podobnej sytuacji.Jestem w takiej nie pewnosci,ze nie wiem czy wytrzymam do rana

Gość gość
może to dlatego, że najpierw zrobiłaś z rana, gdy mocz był najbardziej skondensowany, a później w ciągu dnia i dlatego następne nie wyszły. A jakiej firmy testy robiłaś?

Gość gość
Pierwszy test robilam po polodniu.Drugi negatywny wieczorem a ostatni takze pozytywny ok.godz temu.Mieszkam w uk wiec firmy chyba nie maja znaczenia moge napisac,ze pierwszy,ktory zrobilam i wyszedl pozyt. ma wykrywalnosc od 7-8 po zaplodnieniu a drugi,ktory wyszedl i tak i tak, 10dni od spoznionej miesiaczki.

Gość gość
ja bym poczekała jeszcze dwa dni i znowu zrobiła z samego rana i na tym ostatnim teście się opierała, ale jak dotąd wiele wskazuje, że jesteś w ciąży...

Gość gość
Tak jestem w ciazy wszystko potwierdzone! :)