Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabiaja wasi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
No proszę brawo dla Vikio22 i jej zabezpieczenie przyszłościowe - na prawdę dobry Plan strategiczny nie krzywdzący nikogo ha -Panowie zawsze sobie radzą:)

Gość gość
Nie mam pracy więc kradne

Gość gość
Mnie jedno najbardziej zastanawia, dlaczego normalne osoby - tzn te co maja np. 1500 sie tak boja wpisywac? Tak im wstyd? Nie ogarniam tego

Gość blondyna 333
Jeśli ktoś zarabia więcej to jest nienormalny twoim zdaniem tak? Może coś więcej napisz o swojej refleksji, bo jakoś tego nie ogarniam

Gość gość
tez mysle ze bogaczy tu nie ma

Gość autorka tematu o zarobkach
Ktoś mnie chyba pytał o zarobki...więc mój mąż ma prawie 3tys. na rękę,a ja to różnie,od 2,5 do 6,5tys.

Gość gość
bogacze na pewno bywaja, ale dlaczego wpisuja sie sami bogacze? Jesli załozyc, ze te wpisy sa prawdziwe? Czy ktos moze mi to wyjasnic?

Gość blondyna 333
Nie zauważyłam, żeby wpisy pochodziły od samych bogaczy, bo były różne.

Gość gość
Aż żyć się chce czytając wypowiedzi. Dlaczego polacy zagranica słyną że złodziejstwa?

Gość gość
a ja nadal nie rozumiem co was to obchodzi ile kto zarabia? jestem kobieta niezależna i zarobki faceta mnie nie interesują, co innego gdybyśmy planowali wspolne życie, dziecko itp. ale i wówczas nie pytałabym ile dostaje zł tylko czy stać nas czy nie

Gość gość
co kogo obchodzi ile kto zarabia? Jednych obchodzi, innych nie. a co cie obchodzi, jak kto sie ubiera, co cie obchodzi jak wygląda, po co wchodzisz w ogóle na to forum? Co cie obchodza inni ludzie? Kazdy ma inne zainteresowania. Jak cie nie obchodzi, to nie czytaj. Ja widze ze sa rózne wpisy, ale 90 % to bogacze, a garstka tych zarabiajacych mało... w polsce srednia realna pensja to jest oliczona wg dominanty na 1800 brutto, wiec taka powinna byc wiekszosc odpowiedzi

Gość gość
Mój zarabia2,5 tys.

Gość gość
Mój od 5 do 10 tysięcy. Zależy od miesiąca. Ja wolałabym, żeby mniej zarabiał, a miał więcej czasu na przyjemności:)

Gość gość
a Mój nie pracuje iz arabia co dosatnie z Mopsu :D 200 - 300 zł. :))

Gość gość
Wszyscy zarabiają podobnie tylko nie którzy przez pomyłkę podali o jedno zero za dużo ;)

Gość gość
Maz zarabia na kieriwniczym stanowisku 2800 na reke, czasem premia, dorabia czasem po pracy to w miesiac nap ma ok 4000 ale to w dobry mc, ja nie pracuje, mamy dziecko, mam swojej kasy co mc ok 350 zl, dajemy rade, 2 auta jakies wakacje dziecko ma co chce grunt to wydatki dobrze zaplaniwane mamy swoj dom,