Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak sie pozbyc natreta

Jak sie pozbyc natreta

Polecane posty

Gość Jak sie pozbyc natreta

Ponad miesiac temu musialam jechac pociagiem do innego miasta,mialam jedna przesiadke,znalazlam sie w zupelnie obcym miescie na dworcu PKP i wtedy podszedl do mnie pewien facet z pytaniem ,,masz na imie Ania?". Pomyslalam co za zenujacy tekst na podryw. Nie,nie mam na imie Ania. Mimo wszystko milo sie rozmawialo,opowiedzial mi o miescie do ktorego jade.Poprosil mnie o nr tel,wiec niegrzecznie byloby mi odmowic,zwlaszcza ze mi pomogl. Od tego momentu ten desperat wydzwania do mnie kilka razy w tygodniu proszac o spotkanie.Tak jak wspomnialam ,poznalismy sie ponad miesiac temu,zawsze mialam jakas wymowke,a to studia,praca itd. On chyba nie zrozumial ze ja probuje sie wykrecic.Po takim czasie kazdy normalny facet by odpuscil. Kiedy rozmawiamy przez tel jestem mila,bo dlaczego by nie,a moze powinnam mu powiedziec wprost zeby dal mi spokoj ? Dodam tylko tyle ze facet jest dosc nerwowy.

Gość gość
niech odbierze kiedyś jakiś facet (Twój brat/kolega) i przedstawi się jako Twój facet. Efekt natychmiastowy