Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka1771777777777777

Seks mnie boli to normalne czy nie

Polecane posty

Tzn nie zawsze może mnie boli jak się kochamy z chłopakiem powoli i delikatnie ,ale czasem jak on się ,, rozkręci" i zaczniemy troche mocniej czy szybciej to nie raz boli mimo ,że jakoś to wytrzymuje i nie mówię mu o tym ... On ma dość duże ,, rozmiary" a ja jestem raczej ciasna ,ale najgorzej ,że czasem mnie przy tym boli poprostu brzuch jakby tam w ,, środku" Ktoś miał podobny problem? Powinnam iść z tym do lekarza?

Gość gość
Za głęboko ci wsadza.

aha i uprzedzając pytania jestem podniecona przed seksem... ale takie bardziej g***towane współżycie mnie nie raz boli ,a cieżko się kochać zawsze powoli i delikatnie chocby dla mojego chłopaka no bo wiadomo,że seks jest w koncu spontaniczny i para nie powinna się jakos ograniczać Jest to do zniesienia ,ale wiadomo ,że więcej przyejmności z seksu bym miała bez bólu

Gość gość
Ja mam tak samo... dlatego na niektóre pozycje się nie zgadzam, bo nie mogę ich znieść... ja się układam tak żeby było dla mnie najbardziej komfortowo ;) i tyle lekarz raczej w niczym tu nie pomoże :/

ja też się tak układam żeby było ok, ale czasem boli i tak... może jestem ,, tam " dośc płytka sama nie wiem ,ale on też ma spore rozmiary wiec tak to jest... z poprzednim facetem ,który miał mniejszego nie miała takich problemów , czasem cos mnie zakuło jak wszedł zupełnie do końca ,ale to tylko czasem ,a tu jest tak często

Gość gość
po prostu nie dopasowaliście się rozmiarami

no i co mam zrobić w związku z tym ? :O ogólnie to często mi jest dobrze ,ale czasem boli i nic nie poradzę ... często mu nawet o tym nie mówię bo widzę ,że jemu jest dobrze

Gość gość
mam dokladnie to samo, boli mnie nawet w sumie niezaleznie czy jest to normalny czy ostry seks :/ a ogolnei nawet nie odczuwam przyjemnosci z tego :/