Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowana studentka

Konsekwencje wlasnej glupoty

Polecane posty

Gość spanikowana studentka

Witam. Wiem, ze nie raz byly podobne pytania, ale bardzo licze na szczere słowo. Mam 28 dniowe cykle (ostatnio 27). Dzień po okresie kochałam się z moim chłopakiem i... nie zabezpieczyliśmy sie.. nie skonczyl we mnie, ale problem w tym, ze zrobilismy to po chwili drugi raz. jestem przerażona, nie myśleliśmy wtedy o konsekwencjach. modle sie, bo tylko to mi zostalo, zebym nie byla w ciazy. wlasnie rozpoczelam studia, ciaza zepsulaby mi wszystkie plany na przyszlosc. powinnam miec wtedy dni nieplodne, ale przeciez plemniki moga przetrwac znacznie dluzej. jestem glupia i boje sie, ze z tej glupoty bede mama. Kobietki pomocy, co uwazacie na ten temat? Na 10000% zrobie test ciazowy a najlepiej z 10 dla pewnosci. nigdy wiecej bez zabezpieczenia. nic nie jest warte tego stresu. nawet seks z ukochana osoba.

Gość gość
Właściwie sama odpowiedziałaś sobie na pytanie. Plemniki w sprzyjających warunkach (czyli w śluzie) mogą przetrwać nawet do 7 dni. W spodziewanym terminie miesiączki zrób test z porannego moczu, a następnie po 2-3 dniach powtórz go, ponieważ stężenie hormonu hcg w początkowej fazie ewentualnej ciąży jest bardzo niskie i u każdej kobiety ilości są inne, a owe stężenie wzrasta co 2-3 dni także nie pozostaje nic tylko czekać.

Ja tez mam 19 lat.Kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. Ale gdybym byla w ciazy na pewno bym sie cieszyla. Nauke mozna z tym wszystkim pogodzic jesli tylko sie chce

Gość gość
niedobrze mi sie robi jak czytam tego typu temat... ehhhh:D

Gość gość
Dziewczyny słowo kochanie zostawcie męzatkom.Wy się bzykacie bez głowy i jeszcze chwalicie na forum.Jak wy możecie studiować ,kiedy za was myśli c**a

Gość gość
Dziewczyny słowo kochanie zostawcie męzatkom.Wy się bzykacie bez głowy i jeszcze chwalicie na forum.Jak wy możecie studiować ,kiedy za was myśli c**a x zacofana istoto, po pierwszw nie mierz ludzi wlasna miara- to ze ty myslisz c**a nie znaczy ze inni tez tak robia, wiec powstrzeymaj sie z wypowiadaniem nt o czym mysla inni na podstawie tylko wlasnych przezyc. Z twoichslow wynika ze jestes mezatka, pewnie wyszla za maz w wieku 19lat i teraz zazdrosci innym, ze sa wolni i moga probowac z wieloma mezczyznami. Zapomnialas dodac o zamieszkaniu i seksie po slubie. Idz do kosciola i tam sie modl chora prukwo

Gość gość
Dziewczyno ze znakiem jakości "Q" nie wypisuj bredni.Pownnaść się wstydzić ,anie pisać