Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xantrypa

ganges

Polecane posty

Gość xantrypa

mam dla Was - weSOLA NOWINE - mam dzisiaj urodziny ! - a kto zlozy mi zyczenia ?

Gość gość
Nie próbuj świni składać życzeń-stracisz czas a świnię zdenerwujesz

oooooooo gosc !!!!!!! - jestem pozno bo dyskusja nie pozwolila mi "na szybciej" TO NIE JEST MILE !!! - i to w dniu urodzin ...

Gość gość
A co ma z tym wspólnego ganges?

Gość gość
A właściwie dlaczego miałbym ci czegokolwiek życzyć,twojej zasługi w tej rocznicy nie ma żadnej,mógłbym złożyć życzenia twoim rodzicom pod warunkiem,że jesteś udana.

gość A właściwie dlaczego miałbym ci czegokolwiek życzyć,twojej zasługi w tej rocznicy nie ma żadnej,mógłbym złożyć życzenia twoim rodzicom pod warunkiem,że jesteś udana. x I tutaj się z Tobą gościu, nie zgadzam. Jest zasługa i to nawet dość duża. Otóż Autorka żyje, czyli przyjęła ten dar, który dostała od rodziców, nie strzeliła samobója, a nawet o swoim istnieniu powiadomiła społeczność kafe :), upomniała się o życzenia z powodu którejś z kolei rocznicy urodzin i dlatego należą się Jej życzenia, jak najbardziej. :)

Gość gość
Przyjęła ten dar bo nie miała wyjścia podobnie jak jest z przyjęciem chrztu lub komunii,chociaż przed komunią nikt się nie broni bo jest kasa.

Gość gość
bez przesady. Życzenia to nie gratulacje

Gość a docieram z informacja ze
do gosc 07.43 wiec jak zapytal ktos wiec odpowiadam na pytanie o to co to jest ? - to MOI DRODZY !!! -ganges to .......... to jest rzeka ! i to w poludn. azji, a przeplywa przez indie i jest uznawana za ... SWIETA RZEKE ! - tyle ...

to dopiero polowa dnia a ja mam tak niewiele zyczen ... czy mogli byscie /chociaz/ popisac po kilka razy !!! - przeciez nie bede wam pieprzyc ze co czwarty "wygrywa" - nooooo !!! - ja przynajmniej nie czynie cudow !

Gość gość
spadaj lub s********j ,jak wolisz

Gość gość
jak zakładasz topik to się trzymaj tematu przewodniego ...ganges.

Gość gość
no wlasnie ... swinia sie zdenerwowala !

skarbie - ganges to nie temat do mojej dyskusji tylko przypadkowa nazwa ktora mi sie akorat wyrwala w momecie pisania tego wlasnie

Gość xantrypa ole
nie ma co z wami gadac !

Gość gość
Wiesz kim była Ksantypa? trypa od tryper czy trykać? Dlaczego miałbym złożyć życzenia osobie, która prezentuje się tak antypatycznie. I co ma z tym wspólnego ganges.