Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że ludzie z nadwagą powinni płacić więcej za bilety np w pociągach i MPK

Polecane posty

Gość gość

Więcej masy do przewiezienia, wiecej miejsca zajmują, co jak co ale silnik ma wiecej pracy i zuzywa wiecej paliwa wiec to oczywiste, ze powinni placic wiecej. Linie lotnicze na świecie juz powoli wprowadzają wyzsze oplaty dla brzuchatych i dupiastych.

Gość gość
bzdura miejsce jest skalulowane na srednia osobe wiec przewoznikowi wychodzi bez doplaty za grubszych

Gość gość
Liniom lotniczym sie nie oplaca przewozic tłusciochów i bedą placic wiecej !

Gość gość
linie lotnicze znalazly sobie naiwniakow a kto bedzie placil wiecej? Pudzian tez? od jakiego wzrostu i wagi? a moze objetosc? przy zakupie biletu bedzie sie siadac na atrapie fotelu samolotowego i beda robic obrys d**y? bedzie sie wchodzic na wage? moze wedlug uznania bileterki?

Gość gość
no np jak w autobusie siedzi takie tluste krowsko i zachodzi dupa na drugie siedzenie, powinna placic za 2 bilety. nie ma prawa zabierac przestrzeni tej drugiej osobie, ktora ma siedziec scisn ieta przez jej tlluszcz

Gość gość
w takim razie kobiety powinny placic mniej o 30%, bo tyle mniej waza od mezczyzn

Gość gość
doautora natomiast idioci za brak mozgu:D

Gość gość
Dokladnie, wejdzie taka stara spasiona krowa i zajmie dwa miejsca :O nikt juz obok niej nie usiądzie chyba ze lubi siedziec na krawędzi dotykając cielska maciory fuj

Gość gość
i nie, pudzian nie powinien placic za 2, bo masa w miesniach zajmuje mniejsza objetosc niz masa w tluszczu. dlatego miesniak, kulturysta spokojnie zmiesci sie na siedzeniu, a tluscioch najdzie tluszczem na drugie

Gość gość
Kiedyś jechałam autobusem PKS w dłuższa trase, ok 5 godzin. Ja jestem szczupła osobą i niską, więc zajmuje mało miejsca, jednak obok mnie usiadła kobieta z nadwagą dosć sporą i zajmowała 1.5 miejsca, cześc jej d**y byla na moim fotelu. Ja sie ledwo mieściłam :O jeszcze sie rozpychała, a ja siedzialam już prawie na szybie w oknie. To byla koszmarna podróż i również uważam że osoby otyłe które nie zmieszcza sie na jednym siedzeniu powinny zapłacic za podwojny bilet i zajac dwa miejsca.

Gość gość
to nie jest stara spasiona krowa tylko człowiek

Gość gość
czlowiek, ale zajmujacy 2 miejsca. wiec powinien placic za 2

Gość gość
płai sie za osobe a nie za wage

Gość gość
Pierwsze linie lotnicze juz wprowadzili droższe bilety na osob otyłych. Samoa Air z Wysp Samoa i linie z Nowej Kaledonii (to na Pacyfiku obok Australii) Jestem pewny, ze inne pojdą w ich slady. W USA przyniosloby to ogromne zyski

Gość gość
Powinno się zrobić tak jak w Japonii. Ważą tam ludzi co rok i jak ktoś przekracza limit tłuszczu na swoją osobę, tzw. jest gruby, to ma nakaz stawienia się w ośrodku odchudzającym. Czyli zapierdziela tam pare razy na tydzień i ćwiczy, a jak nie pójdzie, to ma przesrane u władz :)

Gość gość
[gość płai sie za osobe a nie za wage ] dokładnie. a skoro są grubasy, które zajmują dwa siedzenia na raz, to znaczy, że powinni płacić więcej. proste i logiczne.