Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez Wasze głupie wpisy

Polecane posty

Gość gość

Tutaj, mój facet się załamał i unika seksu. Ciągnę do niego i chcę, ale on mówi że jest beznadziejnym kochankiem i że mam sobie znaleźć kogoś innego. Nie interesują mnie wasze nr. tel ani e-maile. Nie interesujecie mnie również jako potencjalni partnerzy. Jesteście po prostu zerami, którzy zamiast pomagać rozwiązywać problemy, doprowadzają do ich rozrostu. Chciałabym kiedyś na ulicy spotkać jednego z drugim aby napluć wam w wasze ryje.

Gość prowokatorkapierwijsort
Naprawdę?A ja głupia myslałam,że to najbardziej opiniotwórczy magazyn dla kobiet na świecie....zaraz po Pudelku...oj ja głupia,głupia.Wypisuje się stąd...raz na zawsze .Good bye...love you...

Gość gość
Straszna mameja musi być z twojego facia :)

Gość gość
Biorąc pod uwagę fakt że tutaj jedynie co można odnaleźć to idiotyczne porady na temat różnych fantazji, to jednak autorka ma racje. Mnie także zniechęciło wiele przez czytanie tych głupot tutaj.

Gość gość
A co, ktoś mu nagadał że ma małego? Dlatego się załamał? Kto normalny szuka odpowiedzi na swoje pytania na takich forach jak to? Przecież wiadomo że tutaj wypisuje się same głupoty.