Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze faceci zdradzaja

Polecane posty

Gość gość

Nawet wtedy gdy im sie układa z zona?

Gość gość
to jest taka sama prawda jak ta która mówi ze kobiety zdradzają, nawet gdy im się układa z mężem... nie ma reguły...

Gość Igor S
Polki upadly moralnie, zwlaszcza te mlode, daja za nic, nawet bardzo to lubia, zdradzaja swoich mezow, narzeczonych, partnerow, ale sa bardziej dyskretne, nie do uwierzenia, jestem przystojny i praktycznie kazda jest gotowa ze mna , same mi to proponuja,slina sie, zony, narzeczone, w zwiazkach, rozwodki, wdowy, studentki, masakra, brzydzi mnie to czasami Gdy kobieta widzi przystojniaka to mam motylki w brzuchu, chce sie jej, to jest naturalny odruch, faceci o tym nie wiedza bo kobiety maja swoje tajemnice, a faceci sa coraz slabsi, nie daja rady, wiec sie eliminuja czy raczej natura ich eliminuje, wiem co pisze bo gdybym od kazdej parnerki (cudzych zon nie akcptuje) zatrzymywal na pamiatke chociaz jeden stanik czy majteczki to moglbym otworzyc juz duza hurtownie bielizny. To one same chca, ja ich nie namawiam. Nic panowie tylko byc przystojniakiem i czasami tez zapladniac inne kobiety bedace w zwiazkach.

Gość gość
tak, może tak byc.