Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola1203aa

Niedojrzały chłopak

Polecane posty

Gość ola1203aa

Mam problem, otóż poznałam na portalu randkowym 4 miesiące temu chłopaka, który jest ode mnie rok młodszy (ma 18 lat) widujemy się raz w tygodniu z racji, iż mieszka kilkadziesiąt kilometrów dalej ode mnie. Zaczęliśmy ze sobą chodzić, jest bardzo miły i wrażliwy.. aż nad to, ale ostatnio zaczął mnie drażnić. Jest bardzo niedojrzały, przy każdym spotkaniu ja muszę ustalać co robimy bo on nie ma żadnego planu, a jak byliśmy w kinie to ja musiałam kupować bilety bo on nie wiedział jak to się robi -,- nie czuję się przy nim jak kobieta. Potrzebuję kogoś dojrzalszego ale przyjaciele mówią mi, że mogę żałować rozstania z nim, że mało jest takich dobrych miłych chłopaków. Ale ja wcale za nim nie tęsknię.. równie dobrze mogłabym się z nim nie widywać. Nie chcę go zranić.. jest bardzo wrażliwym chłopakiem a nasze rozstanie może go dodatkowo dobić. Wiem, że mu bardzo na mnie zależy, pisał mi, że boi się, że go zostawię bo kiedyś dziewczyna go mocno zraniła. Co robić?

Gość gość
i tak z litości będziesz się z nim bujała przez resztę życia?

Gość ola1203aa
przyjaciele mi mówią, żebym tego nie kończyła, że może uczucie jeszcze przyjdzie... że może potrzeba czasu. Ale on nawet miłość mi wyznał przez telefon zamiast w realu i pisze mi słodkie rzeczy po angielsku zamiast po polsku -,- związek rodem z podstawówki... ale jednak boję się, że mogę żałować zerwania z nim

Gość gość
ty masz 19 lat? ale mentalnie nie więcej jak 13!!!

Gość Nitamta
Nie bój się pomyśleć o sobie. Czasem trzeba posłuchac rozumu, a nie wrażliwego serca. Odpowiedz sobie czy chcesz to dalej ciągnąć....Ludzie ciągle wchodzą w nowe związki, a inne sie kończą. Taka kolej rzczy. Goście, niby czemu autorka zachowuje się jak 13-latka?

Gość gość
oboje jesteście niedojrzali

Gość gość
Skoro nic do niego nie czujesz nie ciągnij tego związku dłużej, znajomych nie słuchaj bo to nie oni z nim będą tylko Ty. Takie gadanie typu ''dziewczyna mnie rzuciła'' jest po troszku szatażem. Pomyśł czy warto to dalej ciągnąć. Powodzenia!

Gość gość
Ja tam lubię kobiety które potrafią coś zaplanować i ustalić, i do tego jeszcze kupują bilety do kina :)