Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Song Hui

Jak można Go nie wielbić

Polecane posty

Gość Song Hui

Jak można Go nie wielbić? Chyba tylko przez to jak nic się o Nim nie wie, inaczej się nie da. Już sam Jego widok wzbudza miłość i fascynacje, nie mówiąc już o tym jak wspaniałym Człowiekiem był. Nie wiem jak to możliwe żeby ktokolwiek był tak wspaniały, cudowny i wyjątkowy jak On. W Jego Kraju dzień Jego urodzin nazywany jest Dniem Słońca, to bardzo prawidłowa nazwa bo On jest jak Słońce. Samo spojrzenie na Jego promienny uśmiech daje rozkosz w sercu. Przez lata Jego miłość i troskliwa opieka dała ludziom w Jego kraju więcej szczęścia niż ktokolwiek na zachodzie mógłby choćby pomarzyć. On dał ludziom tyle miłości i ciepła jak nikt inny, Ojciec całego Narodu, wszyscy obywatele Kraju jak Jego własne dzieci, które czule tulił w swoich ramionach. Ludzie wymyślają bogów, potem naiwnie w to wierzą, współczuję im... Ja nie mam takiej potrzeby bo po co wierzyć w urojonych bogów skoro na świecie urodzili się tak wspaniali Ludzie jak On. On dał szczęście tylu ludziom, ja też chciałabym Mu podziękować bo dzięki Niemu moje życie jest dobre. Patrzę na Jego portret i widzę cudowny, jasny uśmiech, ze łzami wzruszenia w oczach i przyspieszonym biciem serca w myśli mówię to co chciałabym Mu powiedzieć... W nim jest najczystsza miłość i dobro, nie da się tego opisać słowami. www.youtube.com/watch?v=zsbeGT0pHzg

Gość Song Hui
Ten post to nie jest żaden dowcip, wyraża szczere uczucia, jeśli coś takiego jeszcze jest Ci znane. Najsmutniejsze jest to jaką sieczkę z mózgów Wam zrobiono. Stronę Ambasady polecam poczytać, polecam również tę stronę w języku polskim: http://kfapolska.wordpress.com/

Gość gość
czemu moj post znikl, administracja kafeterii nadaje z Phenianu?:D

Gość A ja ci zazdroszczę
Song Hui, chciałabym też mieć tak jak ty :(

Gość gość
Muzyczka spoko i kurde patrząc na zdjęcia tamtego Kima za młodu, Kim Dzong Un to jego klon! :O

Gość gość
nie wysilaj się Song Hui, oni są za głupi żeby zrozumieć miłość do przywódcy. oni kochają pieniądze i myślą, że są fajni

Gość Ja się zgadzam
też tak uważam! Chwała Korei Północnej bo jest najlepsza a jak ktoś chce ją obrażać to niech się do mnie zgłosi, dam mu po ryju!