Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge sie poskarzyc prowadzacemu profesorowi na chamstwo jednego

Polecane posty

Gość gość

Studenta a wlasciwie starego capa z zaocznych? Powiedzial mi dzis cos tak chamskiego,ze rozwalilo mnie to. Prawie sie poplakalam. Prowadzacey ma dobry stosunek do studentow. Jest dla mnie mily. A tamten jest chamski i wydaje mu sie ze jest madrzejszy od profesora a ma 35 lat i nie ma awet mgr....wkurzmnie jego uwaga byla wredna i seksistowska nic mu nie odpowiedzialam bo uznalam ze uczelnia to nie miejsce na chamstwo. Poskarzylam sie juz chlopakowi a on do mnie czy maja go z kolegmi postawic do pionu. Nie chce problemow,ale nie cierpie pewnych siebie ludzi, ktorzy sa bucami i ponizaja slabsze jednostki. Wolalabym aby dostal nagane od dziekana niz w twarz od moich przyjaciol

Gość gość
A co powiedzial? Jak widzisz sama nawet na uczelniach znajda sie buraki, nie wdawaj sie w pyskowki, a czemu sie tak przejmujesz? Masz chlopaka, profesor jest mily, czy jakis gnojek ktory nic nie osiagnal moze ci psuc krew?

Gość gość
To nie podstawówka, aby skarżyć nauczycielowi. Co za żenada.

Gość gość
Nie powiem co powiedzial, ale bylo to chamskie i zabolalo mnie, jestem delikatna i wrazliwa osoba, nie wiem potraktowal mnie jak pusta pipe.chociaz ja sie nie pcham na afisz sam zagadal a potem cos takiego ,ze w szoku bylam!

Gość gość
Nie możesz się poskarżyć. Tak jak ktoś wyżej napisał - studia to nie podstawówka, a profesor to nie wychowawca. Może jest miły i lubi studentów, ale ma w doopie jak studenci traktują sie nawzajem, to nie jego problem bo jesteście dorosłymi ludźmi. A po drugie dziekan nie udziela nagan studentom i by cię wyśmiał gdybyś czegoś takiego zażądała. Pewnie kazałby wam rozwiazać ten konflikt między sobą

Gość gość
A poza tym już nie przesadzaj z tą delikatnością, nic ci się nie stało :O przeżywasz jakby się stało nie wiadomo co. Jeszcze nie raz usłyszysz w życiu wredną uwage na swoj temat od różnych ludzi, takie jest życie wiec przyzwyczajaj sie zamiast biegać i skarżyć jak dziecko

Gość gość
Ok gosciu zycze ci w takim razie aby tak potraktowano twoja matke alb dziecko. Co za sk****aly swiat. Nie dosc,ze ktos dokopie to jeszcze nie ma pocieszenia. Wow

Gość gość
No i dokopał ktoś mi nie raz, moim dzieciom na pewno też dokopie ktoś kiedyś i co? :O ludzie to s*******ni , obrazaja sie nawzajem i tego nie zmienisz. A skoro autorka napisała, ze uwaga była seksistowska to mozna sie domyslec co usłyszała. Troche wiecej dystansu do siebie i hartu, bo później wyrosnie nam całe stado takich delikatnych i wrażliwych ciot do ktorych strach sie odezwać bo się jeszcze rozpłaczą. Skoro tak bardzo uwaga ją zabolała, to mogła się odezwać i zripostować, a nie teraz siedzi na kafeterii i się zali jak to ktoś ją obraził. Żenada i tyle.

Gość gość
Nie rób afery i nastepnym razem zrugaj go jak burą sukę