Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK UBRAĆ DZIEWCZYNKĘ NA CHRZEST ZIMĄ POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Moja córka będzie mieć pół roku. Nada się taki zestaw: sukienka, rajstopki bawełniane, buciki welurowe, bolerko, płaszczyk i owinięta białym misiowym kocykiem? No i oczywiście czapeczka.

Gość powiem tak564545
A grube to bolerko? Jak dla mnie ok i ten kocyk zbędny. Można mieć na wszelki wypadek do okrycia bo nie wiem jak u Was w kościele grzeją.

Gość gość
raczej takie sweterkowe

Gość gość
Ja chrzcilam w styczniu: body z dlugim rękawem, sukienka na szerokich ramiączkach, plaszczyk, czapeczka, buciki a kocyk tylko na zewnątrz do wozka

Gość Gochaacha
są prześliczne ubranka dla dziewczynek do chrztu na zaczarowane sny lub colibra i tam są też sukieneczki welurowe grubsze może coś takiego?

Gość gość
Jakie bezguścia na kafeterii. Zaczarowane-sny to wieś jakich mało. Zerknij na olli.pl

Gość gość
Te na zaczarowane sny są fajne a te z olli cudne :). Macie jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
oki, to ja od płaszczyka :), a co wg Ciebie nie jest wiochą? plis podaj przykład

Gość gość
ja chrzcilam w marcu, ale pogoda byla jak w zimie. kupilam w smyku bialy kombinezon - taki jesienny - no i biala czapka. w lokalu dziecko mialo biale spiochy i kaftanik i na to biala bluzeczke, taka bardziej ozdobna. tez mialo wtedy 6 miesiecy.

Gość gość
To ja autorka. Splendor faktycznie fajny, ale sabrina hmm za dużo wszystkiego. A spiochy odpadaja. Nawet do spania nie zakladam.

Gość gość
to nie ubieraj spiochow - zaloz spodnie ;).

Gość to ja od płaszczyka
dopiero teraz dokładnie przeczytałam Twój post, no i wynika, że wszystko co potrzebne to już masz. :) W zasadzie zostaje Ci tylko czekać na to jaka będzie pogoda, jakby padał śnieg i było bardzo zimno, to ja bym się zastanowiła czy by nie zamienić bolerka na bluzę polarową, a bolerko wziąć np. do lokalu gdzie podajecie obiad i tam malucha przebrać.

Gość gość
Ja mam do sprzedania komplet sweterkowy, jesli chcesz daje za 20zl:) Idealnie na zimową porę dla dziewczynki.

Gość gość
ja pindole... ubierz ciepło. Moja była chrzczona w marcu, mróz i śnieg po kolana. Miała: body z długim, rajstopy, getry, sukienkę, kurtkę, buty, czapkę i szalik. To są chrzciny a nie rewia mody. Ksiądz uprzedzał że kościół będzie nagrzany