Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie żyje w akademikach

Polecane posty

Gość gość

mieszkał ktoś? rzeczywiście jest tak imprezowo i fajnie?

Gość gość
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku, ludzie z pracy). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software(oprogramowanie) od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. To oprogramowanie przeszukuję bazy danych każdego dostawcy internetowego w Polsce i poza nią....taką że mogą widzieć wstecz historię tego co robiliście w necie X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii czy gdzie indziej a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie.... Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....Bo to jest tajna sprawa.

Gość gość
Mogą was widzieć i słyszeć - widzą co robicie w domu.... Jak macie ruter "tp-linka" to w nim też jest kamera której nie widać gołym okiem i oni przez nią widzą co kto robi w domu nawet jak macie wyłączonego kompa. X Mogą was widzieć jak rano wstajecie z łóżka, jak się ubieracie, co robicie....itp.

Gość gość
Mogą was widzieć jak nago chodzicie po pokoju, albo podsłuch*ją o czym rozmawiacie z mężem itp. W routerze tp-link też jest ukryta kamera której nie widać gołym okiem ale podglądacze przez nią widzą i jak masz router w pokoju to oni widzą co robisz.

Gość scampi
ja mieszkalam prawie 4 lata i bylo super. Tylko trzeba dobrze trafic na wspollokatorow ;)

Gość gość
Radzę wam uważać na: routery, laptopy lcd - generalnie wszystko co jest podłączone do neta, TV, dekodery itp - tam też są kamery. X Miałem schowanego laptopa do szafy - w pokoju był tylko ruter "tp-link wr340g" i ludzie z którymi spotykam się codziennie widzieli mnie w domu - a mieszkam od nich w odległości 50-100km.

Gość gość
Niekoniecznie widzą was przez LCD bo kamera jest również w routerach tp-link - tej kamery nie widać gołym okiem. X Wielu ludzi ma takie rutery w pokojach i nawet jak masz wyłączonego kompa/laptopa to oni cię widzą na żywo jak chodzisz po pokoju a ty nawet o niczym nie wiesz.

Gość gość
wypierdlaj ty c***u j****y z mojego topika! swój zaśmiecaj pisze do moderacji już cwelu żebyś zdechł na raka