Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

omajgot

ESCAPELLE

Polecane posty

Czesc wszystkim! Mam bardzo powazny problem. Ja wiem, ze jest pelno watkow na temat tej tabletki, wpadek itp, ale prosze, pomozcie. Zawsze okres dostawalam co 28 dni, jednak z sierpnia na wrzesien dostalam okres 30 dnia (26wrzesnia). (nie wiem skad nagle taka zmiana). 4.10 chlopak mial wytrysk we mnie (ok 1 w nocy), bardzo spanikowalismy i ciocia pracujaca w szpitalu zalatwila mi recepte na Escapelle, tabletke wzielam o godzinie 21 (czyli po 20 godzinach od wytrysku we mnie). Nie wiem czy mialam wtedy dni plodne, czy nie plodne... Wydaje mi sie, ze skutkow ubocznym po tabletce nie mialam, jedynie jestem od wczoraj bardzo zmeczona, senna i kreci mi sie w glowie. Moja temp. ciala to 39.9 stopni. Kiedy wystepuja pierwsze objawy ciazy? Tyle sie naczytalam i tyle jest przypadkow ze escapelle zawiodla... Nie wiem co mam myslec. Dzis zlapal knie straszny skurcz od leweyo jajnika.

Gość gość
"Wydaje mi sie, ze skutkow ubocznym po tabletce nie mialam" Nie minęła nawet jeszcze doba od przyjęcia tabletki. Objawy ciąży pojawiają się najwcześniej po dwóch tygodniach od stosunku.

Gość gość
Mierzenie temperatury na sens tylko jeśli mierzysz ją od początku cyklu, zawsze o tej samej porze, najpóźniej o 7 rano i zawsze w tym samym miejscu - w ustach, pochwie lub o*****e.

Gość Kasia899
Z tego co piszesz, zażyłaś pigułkę po dość szybko, a im szybciej się zażyje, tym jej skuteczność jest lepsza, dlatego sądzę, że wszystko będzie ok. Możesz również zapytać lekarza na stronie dotyczącej pigułki po - www.wpadka.pl

Gość gość
zazylas szybko wiec powinna zadzialac,tylko nie panikuj jak nie dostaniesz wterminie misiaczki,bo ta tabletka wywala do gory cyukl to tak jakbys na raz ZJADLA CALE OPAKOWANIE ANTYKONCEPCYJNYCH tyle ma hormonow wsobie takze spokojnie bo wiele dziewczyn po tym ma poroblemy z cyklem

Gość gość
Bzykanie powoduje ciążę.Są przyjemności i problemy.

Gość gość
trzeba umiec polaczyc jedno z drugim