Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

Mam doła po prostu siedzę i łzy same napływają do oczu

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

nawet nie mogę emotek wstawić w temat :( ;( 😭 :( co za straszny i smutny dzień, kolejna sobota kiedy chce mi się płakać ;( 😭 tydzień temu miałam przynajmniej fajny wieczór i niedzielę a teraz nic 😭 :( :( :( :O :( :( nawet pić alko mi sie nie chce ! to jest naprawdę źle ;(

Gość gość
Widzę, że teraz głównie koncentrujesz się na Pani Czkawce schizofreniczna psycholko... Postać "Asi Cebuli" na razie odstawiłaś w kąt, czyżby znudziła Ci się chwilowo ta rola? :D Wiesz że sie powinnaś leczyć? Rozdwojenie jaźni jest wyleczalne, a przynajmniej można żyć normalnie przyjmując leki. Tobie jest to niezbęde, Ty musisz się leczyć :)

Gość Antonio91
Dlaczego nie jesteś ze swoim chłopakiem pedałem? :classic_cool:

Dlaczego obrażasz mojego chłopaka? 😭 już mówiłam,że nie jest gejem...wyjechał i co ja mam teraz ze sobą zrobić??? mogę się uczyć...ale nie lubię... bo jest mi smutno to jak się uczyć w takim stanie do bani :(

Gość gość
hahaha to jednak zostawil cie dla swojego kumpla? :D

Gość psycho daddy
załóż jeszcze jeden idiotyczny temat, a twoje oczy zaleje moja sperma wiem jak wyglądasz łatwo będzie cię znaleźć 😠

zrobiło mi się żal tamtego, udawał miłego, ale okazało się,że coś ukrywa... jednak mu zależy na tamtym (tzn tamtemu zależy na moim - nie odwrotnie!) mój powiedział,że nie będzie z tamtym wiecznie żyć i tamten się musi z tym pogodzić! a ja się tamtemu nie dziwię! o tamtym można by historię napisać, jak spławia fajne loszki i preferuje chłopaka ... :( mjego chłopaka 😭

jakby wszystkiego było mało to przez studia zaniedbałam wszystkie WAŻNE sprawy i nie odpisywałam znajomym i teraz oni mają mi za złe ;( 😭 mój BFF to już pewnie dawno znalazł sobie inną BFF :( 😭

Jedyny powód do dumy i radości jaki jeszcze mam to = Użytkownik: Pani Czkawka ( ilość tematów: 605, ilość postów: 8211 ) :classic_cool: :classic_cool: ej nie rzucaj na mnie klątwy, już mnie oczy bolą 😭 ;(

Gość motylek lover
Poprawię Ci humor Asiu :) Co powiesz na 10 tyś. za noc z Tobą w Hiltonie? Ty ustalasz granice.

Gość ej czkawko cebulo
Ty jakaś masochistka jesteś? Wszyscy po tobie jadą jak po szmacie a ty nadal tu piszesz. Chyba nie chcesz sobie uświadomić że nikt cie tu już nie chce bo jesteś skończona :-o nie ma to jak mówić, że pada deszcz kiedy cie opluwają

Gość gość
czkawka ale tu większość to tumany

Gość motylek lover
Dobrze, ale ja oczekuję odpowiedzi. Propozycja jak najbardziej jest poważna.

Gość gość
Oj Asia Asia, a w zasadzie pani X, bo nikt tak w zasadzie jak masz na imię psycholko, powiem ci jedno, takie bajki że cebula i czkawka to dwie rozne osoby możesz przedszkolakom w piaskownicy pociskać, nie nam! :D

Twoja propozycja jest do Asi Cebulki nie do mnie :) A Ty poprzedni masz jakąś manię prześladowczą i urojeniową ! ile mam powtarzać ... jest mi tak smutno,że siedzę w zimnym pokoju chociaż jestem chora, powoli łzy osusza alkohol...

Gość motylek lover
Propozycja była dla Ciebie, ale rozumiem.

Gość gość
czesc Pamela vel czkawka vel cebula

Gość gość
best foolish follower

Gość gość
Wiem jak to jest terz mam takie dni

Gość Kocham Panią Pani Czkawko
Zapoluj na pelikany, wymyśl jakieś prowo :classic_cool:

fajnie,że chociaż jedna osoba mnie rozumie :( nienawidzę jesieni ;( 😭 😠 niech mi ktoś poleci dobre techno ;( właśnie zadzwonił mój Ukochany 😭 przynajmniej tyle dobrego w tym zafajdanym dniu :(

Gość gość
madamecebulka.blogspot.com :)