Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie panna jeszcze młoda

Która z Was również żałuje że już po ślubie i weselu pytam

Polecane posty

W zeszłą sobotę odbył się nasz ślub i wesele. Takie, jakie zaplanowaliśmy, wszystko wg planu. Było fantastycznie, czuliśmy się wyjątkowo i cudownie w tym dniu. Taka mnie teraz żałość ogarnia, że już to wszystko przeminęło że aż prawie łza się kręci w oku ;) Oczywiście, cieszę się niemiłosiernie z nowego etapu w życiu, z męża, z naszego nowego rozdziału, wiem przeciez że to właśnie TO jest w tym najważniejsze, a nie sama uroczystość, ale mimo wszystko jakoś tak się sentymentalnie robi gdy myślę sobie o tych miesiącach przygotowywań, odliczania.....i tego, że ta cała organizacja ani trochę nas nie męczyła. Traktowaliśmy to jak jedną wielką przygodę wbrew temu co słyszeliśmy od innych (będziecie umęczeni i nie pobawicie się na własnym weselu, będziecie chcieli żeby goście poszli już do domu itp) Ech ;)

Gość gość
było wesele mojego syna,jestem szczęśliwa bo wszystko było tak jak ONI sobie wymarzyli ,i ONI byli szczęśliwi tego dnia i ja cieszę się ich szczęściem

Gość gość
myślę, że każdy ma takie odczucia. niestety najgorsze, jak panna młoda płacze, że już po weselu, bo już nigdy nie będzie księżniczką w swoim dniu i zapomina po co tak na prawdę była jej ta cała uroczystość... Autorko, w żadnym wypadku nie bierz tego do siebie ;) Ale niestety takich panien młodych jest większa większość...

Gość gość
to teraz pora na podróż poślubną :)

Gość Narzeczona89
Ja mam tak samo ;) też w zeszłą sobotę brałam ślub i chciałabym to przeżyć jeszcze raz :) Oczywiście z tym samym mężczyzną :D

Gość a mi szkoda
hm, no drugiej takiej imprezy to nie będzie, ale można różne inne fajne organizować, takie, żeby organizowanie było przyjemne i efekt fajny: a to - chrzciny dzieci, urodziny - swoje, męża; rocznice ślubu... i co tam jeszcze się chce :) skala już nie taka, ale fajnie może być;)

To absolutnie nie chodzi o bycie księżniczką :) Czułam się wyjątkowo bo wychodziłam za mąż za mojego najcudowniejszego faceta, bo przygotowywaliśmy się do tego dnia sporo czasu, bo wszyscy nasi bliscy nas nie zawiedli i okazali się wspaniałymi goścmi , że nasi rodzice tak się starali (nawet mój tato, który nie lubi eleganckich ubrań z takim zapałem wybierał garnitur hehe)itp itd :) Teraz tylko czekamy na zdjęcia żeby móc przeżyć to jeszcze raz! A podróż poślubna? Będzie, ale pewnie za parę miesięcy. Na razie remontujemy mieszkanie.