Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAlina

Ślub syna i wielki probem z dogadaniem się

Polecane posty

Gość gość
No teraz jestem pewna że to prowo bo w takie głupoty jak ostatni post nie uwierzę.

Gość mamaAlina
Wiadomo że nie było cudownie że rodzice organizowali wesle. Ale ja właśnie miałam skromny ślub i mi się nie podobało przyrzeklam że mój syn będzie miał huczne wesele bo takie mi się podobają.

Gość mamaAlina
Chciałabym, żeby żona syna miała na sobie piękna sukienkę z trenem i długim welonem, piękny do ziemi bukiet, syn w garniturze mucha i kamizelkę. Żebym go prowadziła do ołtarza, ją ojciec. Taki ślub jest piękny a nie ich plany sami.wejdą do kościoła, ona w prostej sukni, malutki bukiecik bez welonu, syn w zwykłym garniturze.

Gość masakra jakaś jestes
Gdyby taka teściowa mi sie trafiła,nie ręczyłabym za siebie. Co za nietaktowne babsko! Dałaś kasę to siedź cicho,a nie wielka interesantka sie znalazła. Swoją zazdrość o synka schowaj i nigdy nie waż sie okazywać. Jak poprosza wtedy możesz ewentualnie pomoc. W tej chwili nikt cie o nic nie prosi,więc sie zwyczajnie odwal od DOROSŁYCH LUDZI i zajmij swoim nudnym życiem.

Gość gość
Sama napisałaś, że chcesz aby ślub syna był idealny.. Właśnie taki będzie jeśli pozwolisz im samym o nim decydować :) Przecież dla matki nie ma nic cenniejszego jak szczęście dziecka. Więc podaruj mu to szczęście i przestań się wtrącać :) Jeśli tyle komentarzy, które krytykują Twoje zachowanie, nie docierają do Ciebie - udaj się do lekarza-psychologa!

Gość mamaAlina
Tak cieszę się kiedy mój syn jest szczęśliwy ale nie chce żeby to było wesle skromne bo nie widzę w takim weselu nic piękngo.

Gość mamaAlina
Ona jest szczupła, ma 173 wzrostu więc jest wysoka, i ona chce ubrać szpilki 12 cm przecież będzie zaledwie 2 cm niższa od mojego syna.

Gość gość
MamaAlina- ale ty jakaś nawiedzona mamuśka- współczuć synowej albo dobra prowokatorka z ciebie

Gość gość
prowo szkoda gadać

Gość mamaAlina
Chce dla syna jak lepiej.

Gość gość
Matko boska. Kobieto daj im żyć. To ma być ich dzien a nie twój. Chcesz swojej synowej sukienkę wybierać bo płacisz za wesele? Jakbym miała mieć taka Tesciowa to ślubu bym nie brała. Biedna dziewczyna. Ciekawe czy jak bedą mieli dzieci tez sie tak będziesz wpiepszac. Jesli chcesz zeby twój syn był szczęśliwy to daj im spokój. Będziesz sie wtrącać, synowa będzie zła i awantura w domu murowana. Mam taka Tesciowa co mi sie wpiepsza. Na ślub przymknelam oko. Ale chodziło o menu na wesele a nie zeby mi kieckie wybierała.

Gość gość
Ale to MA BYC SYNA WESELE! Jemu ma sie podobac,nke tobie!!! K***A CO Z WAMI BABY!! Moja tesciowa taka sama.wpierdzielala.sie q sprawie wesela do wsszystkiego,przez to.sprawila,ze btly same nerwy.chvesz tego dla swojego synaa?