Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WASZE STARSZE DZIECI MAJA DUZO KOLEGOW I KOLEZANEK

Polecane posty

Gość gość

bo moja ma tylko 1 kolezanke i jak jej nie ma albo zajeta to nigdzie nie pojdzie:(

Gość gość
Może irytuje ją głupota reszty młodzieży, nie przyszło ci to do głowy? Sama mam 16 lat i wiem jak jest...

Gość gość
bez przesady:) ona poprostu jest niesmiala i nie umie sie wbic w towarzystwo sama

Gość mamaizona
to zalezy o jaki wiek Ci chodzi:) bo moj 13 latek ma bardzo duzo kolegow a i zdarza sie,ze kolezanki przyjdą z klasy:)

Gość gość
moja ma 12 lat, jak kolezanka po nia nie zajdzie albo nie zadzowni to ta siedzi ciagle w domu

Gość gość
moja 12 latka ma 3 kolezanki, z ktorymi sie trzyma, jak jedna nie jest wolna to inna jest, zawsze ma z kim isc na spacer, na zakupy, do kina:)

Gość gość
Moj ma 10 lat jednego kolege co chodzą do siebie ,jedną koleżanke co tez chodzą do siebie i jeszcze z klasy ma 3 trzech co jak wracają razem ze szkoły to jeszcze stoja godz i gadaja bo podzielaja te same zainteresowania.

Gość gość
to fajnie maja wasze dzieci, a ja sie martwie o swoja, sama zawsze mialam duzo kolezazek(i nadal mam) a ona tylko jednej sie trzyma

Gość gość
Mój 7 latek ma mnóstwo kolegów. Codziennie dwóch lub trzech bawi się u nas w domu albo mój syn u nich. W weekendy od 10 już wydzwaniają by syn wyszedł na dwór. Tak się składa , że dużo chłopców w podobnym wieku jest u nas na podwórku.

Gość gość
jak ja przekonac by zaprzyjażnila sie z innymi dziewczynkami? im starsza bedzie tym bedzie trudniej, ta jej kolezanka wybiera sie do innego gimnazjum i nie wiem jak ona sie potem odnajdzie, bedzie takim odludkiem???