Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkawwodna

wyprałam telefon w zmywarce

Polecane posty

Gość kurkawwodna
to nie ja pisałam o gwarancji, ludzie... dobrze by było go naprawić, ale ja nie mam czasu jakieś inne rady żeby szybciej to zrobic/ czemu nie można tego odkręcić nożem/ może masz jakiś patent czym jeszcze to można odkręcić/ a orientujecie się czy można zatrzymać swój stary numer kupując nową kartę sim/

Gość gość
najlepiej pierdyknij młotkiem, co masz się męczyć ze śrubokrętami czy nozem swoja "ynteligencję" juz pokazalaś :P

Gość gość
daj spokój, co to za bzdury z tym spirytusem nie rób tak :o ktoś sobie jaja robi!

Gość slu09
możesz zamówią duplikat, karty, ale nr ch... strzeli. Takich śrubek niczym innym nie rozkręcisz, jedynie je uszkodzisz. Jaki masz model tel?

Gość slu09
już jakiś gość ma problem, że ktoś ma jakieś pojęcie

Gość gość
Ja kiedys wypralam telefon w pralce, byl w kieszeni dzinsow, na poczatku nie dzialal zostawilam w spokoju i po paru dniach zadzialal? Byl to telefon starego typu, nie zaden smart phone.... Torebka z ryzem podobno dziala sprobuj....

Gość gość
jeśli duplikat to przecież numer zostaje ten sam :D ale to przy abonamencie można i chyba przy mixach na prepaidach chyba nie i zdaje się jest płatne

Gość kurkawwodna
nokia asha 305

Gość slu09
to jest łatwy w budowie tel, więc gdybyś miała śrubokręcik to sama byś poradziła z naprawą

Gość kurkawwodna
no ale niestety nie mam śrubokreta i jutro go raczej nie kupię w galerii handlowej, kurde jak ja nienawidze takich sytuacji

Gość kurkawwodna
chcesz odkupic ode mnie telefon/ hahaha

Gość gość
większość nokii dzielnie znosi zalania, są niezłe szanse na przeżycie telefonu

Gość slu09
no szkoda, zawsze możesz wystawić go na allegro :)

Gość kurkawwodna
telefon schnie od ok.13 godziny, położyłam go na grzejniku bo i tak lewdo grzeje, wcześniej suszyłam suszarką trochę. rano spróbuję go włączyć i się okaże

Gość kurkawwodna
niestety nie mam ani czasu ani ochoty na zabawy z allegro, nienawidze zajmowac się takimi bzdurami jak telefony grrr osttanio miesiąc wojowałam z laptopem, bo a to się spalił zasilacz, a to komp wysiadł. oszaleć można z ta techniką.

Gość kurkawwodna
myslisz że z 5 stów na Allegro za niego dostanę? :)

Gość kurkawwodna
w ogóle nie mam smykałki do takich technicznych rzeczy, nie lubię się tym zajmować, nie znam się, dla mnie ma działać i już haha

Gość mumineczkaaaaaaaaa
włącz odkurzacz i go poprostu odkurz od środka mi odrazu zaczął działąć:D [pozdrawiam:D

Gość kurkawwodna
odkurzacz/ haha może jutro spróbuję przed wyjściem do galerii

Gość kurkawwodna
Telefon nie działa, ze złości wyrzuciłam go przez okno i jakis dziad się zaczął drzeć, że mało w łeb nie dostał

Gość ja jo
Duplikat powinni wydać bez problemów nawet na kartę pre paid. Raz przechodziłam to po kradzieży mojego telefonu, innym razem po awarii karty ( po prostu przestała działać). Nie byłam nawet zarejestrowana, musiałam podać tylko nr PUK. Nie miałam problemu z numerami zapisanymi na karcie sim, ani nawet ze stanem konta. Wszytko obyło sie bez strat... no może czasu trochę straciłam. Bo w jednym salonie powiedziano mi własnie, że nic się nie da zrobić, a w innym salonie no problem. Tak więc jest szansa na odzyskanie numerów.

Gość gość
Ale kartę prepaid musisz zarejestrowac, inaczej nie wydadzą duplikatu Co do kontaktów - mądry czlowiek robi kopię zapasowa. I w telefonie i na kompie i w notesie. Przecież telefon może sie sam z siebie zepsuć i co? Albo mozna zgubic czy ktos ukradnie Ale jak widac autorka tematu jest niepowazna - niby ma firmę a taka roztargniona ze wrzuca telefon do zmywarki i jeszcze nie ma kopii kontaktów biznesowych :) Prognozuję bankructwo :)