Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

profertil

Polecane posty

Gość gość

staramy sie z mezem o dziecko ale niestety maz ma malo r****iwych plemnikow i jak narazie sie nam nie udaje:( lekarz zaproponowal branie leku profertil.i wlasnie o ten lek chcialam zapytac czy ktorejs pani maz ten przyjmuje ten lek lub przyjmowal i okazal sie skuteczny? i udalo sie zajsc w ciaze.

Gość bogusiaz
Ja słyszałam kilka opinii pozytywnych ale nie wiem czy wiesz, że branie tego leku ma sens tylko jeżeli przeprowadzi się pełną 3-miesięczną kurację, warto o tym pamiętać. Więc jeżeli mąż też jest bojowo nastawiony to jesteście na dobrej drodze:)

Gość ayris
Mój mąż był niedawno u lekarza, który przepisał mu właśnie Profertil. Jeszcze go nie wykupił ale zamierza to zrobić na dniach. Lekarz nas poinformował, że jeśli mąż nie będzie brał leków przez trzy miesiące i przerwie kuracje to nic z naszych starań nie wyjdzie.

Gość gość
Zaproś najwiekszego durnia jemu się uda :D

Gość gość
Wydaje mi się że nam pomógł, wyniki badań nasienia poprawiły się po 4 miesiącach. Mąż brał ten suplement a ja wyznaczałam owulację i dni płodne przy pomocy komputera cyklu - cyclotestu. W końcu udało nam się zostać rodzicami :) Trochę wydaliśmy pieniędzy ale się opłaciło i jesteśmy szczęśliwi