Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SUKIENKA NA CYWILNY

Polecane posty

Gość gość

jaka Waszym zadniem najlepsza by byla, poproszę o sugestie dlugosci i koloru, kroju takze mile widziane, jestem wysoka, szczupła i prawie wszystko na mnie dobrze lezy:)

Gość gość
Ja na cywilnym miałam białą po mojej mamie...wbrew wszystkim że białej nie wypada...ale nie wypada to może białej do kościoła jak się dziecko ma:)a do cywilnego według mnie jak najbardziej...sukienka była wąska długa, z grubej koronki, z rozcięciem z boku na nogę aż do uda wysoko:):)Taka seksowna jak na czasy mojej mamy:)Jak chcesz to podaj maila fotkę Ci wyśle....ale sukienka to był hit wesela...pamiętam jak chłopaki z zespołu podchodzili i mówili że takiej kiecy z******tej to oni nie widzieli jeszcze a jak mówiłam że kieca ma lat 40 prawie to w szoku byli:)

Gość gość
jakas jasna(bez, morelowa) do kolan na szerkich ramiaczkach z bolerkiem:) bylam ostatnio na 2 cywilnych i dziewczyny tak mialy i super wygladaly,tez wysokie i szczuple, wlosy lekko pofalowane delikatny maikjaz, super:)

Gość gość
ja miałam normalną ślubną, w końcu ślub to ślub, tylko w tym chorym kraju na cywilny kobiety zamiast ubrać sie jak należy w suknie ślubną ubierają jakieś zastępcze ciuchy, bo niby suknia ślubna to tylko do kościoła....w tej sytuacji w Czechach to by przemysł ślubnych sukien padł...a ma sie dobrze:)

Gość gość
ja mialam taka jak slubną, erci tuz za kolano, szpile ladny makijaz, wlosy tylko nakrecone, bo mam piekne i długie i kopertówka do tego,

Gość gość
najlepiej jasna i do kolan

Gość gość
Zgadzam się z kimś wyżej, ze na cywilny powinna byc normalna suknia ślubna. Co innego kiedyś było, bo był i cywilny i kościelny, teraz jak ktoś bierze kościelny to ma od razu konkordatowy, więc jak ktoś bierze sam cyw. to normalnie w sukni. Ostatnio widziałam zdjęcia koleżanek kilku na FB- miały sluby cywilne. Wszystkie w zwykłych sukienkach- takich jak na wesele ale nie na swoje! A co do bieli na ślubie. Odkąd do ołtarza nie idą dziewice (no jakiś 1% moooooże) to dlaczego kobieta mająca dziecko ma nie iść w bieli?

Gość gość
ja akurat nie lubie bieli, kiedys na koscielnym mialam ecri i jakis czas temu na cywilnym też ecri:) ale jak ktos chce w bialej to tez jestem za:)

Gość gość
Nie, temat ciaza porod wychowanie dzieci to idealne forum aby dodac posto sukni slubnej, f**k ;)

Gość gość
nie podoba sie to w*********j:D

Gość gość
Poziom wypowiedzi swiadczy o osobie. Zgadzam sie z przedmowczyniA, ze zasmiecacie watki tematami nie na temat. A brak kultury osobistej to juz swoja droga.

Gość gość
a kim ty dla mnie jestes ze mam miec do ciebie jakis szacunek??? nikim, zwykłym smieciem!!!

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaa
dobrze jej pojechałas:D kazdy dzial jest dobry na kazdy temat:D

Gość gość
jakakolwiek ladna sukienka, w ktorej sie dobrze czujesz, moze byc nawet biala i z welonem, dlaczego nie?

Gość gość
Nie no ok, to zalozcie tu watek czy lepiej tipsy czy akryle, bo faktycznie watek zgadza sie. Napisane jezt wyzej TEmat SMIec ;) piszcie co chcecie. Hehe. Kolezanko, Twoje teksty sa tak żenujące ze szkoda mi slow na Ciebie. Nie zalezy mi na szacunku tak pustych osob jak Ty, ktore nie maja nic ciekawego do powiedzenia a jedynie do wyzywania.jak widzisz ja Ciebie nie obraalam od smieci i nie kierowalam tego co pisze konkretnie do Twojej osoby wiec spasuj laska, bo sie osmieszasz.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Nie no ok, to zalozcie tu watek czy lepiej tipsy czy akryle, bo faktycznie watek zgadza sie. Napisane jezt wyzej TEmat SMIec oczko.gif piszcie co chcecie. Hehe. Kolezanko, Twoje teksty sa tak żenujące ze szkoda mi slow na Ciebie. Nie zalezy mi na szacunku tak pustych osob jak Ty, ktore nie maja nic ciekawego do powiedzenia a jedynie do wyzywania.jak widzisz ja Ciebie nie obraalam od smieci i nie kierowalam tego co pisze konkretnie do Twojej osoby wiec spasuj laska, bo sie osmieszasz. xxxxxxxxxxxxxx nie bedziesz mi mowic co mam robic buraku:D

Gość gość
a co jest złego w tym temacie? Bo nie ten dział? mi tam to odpowiada, mimo, że temat mnie nie dotyczy bo już trochę po slubie jestem ;P jednak temat miał być zapewne kulturalną wymianą poglądów, miłą odskocznią nawet dla mnie, bo okej- pisze sie tu o dzieciach, ale fajnie zahaczyć o coś innego, a po działach nie lubie skakać :D Już bardziej denerwują mnie tematy "czy jestem w ciąży".

Gość gość
Gosciu z 8:25 burakiem To ty jestes skoro tak obrazasz ludzi. Napewno jestes ze wsi ;) nie dyskutuje z takim poziomem marnego marginesu. Pa

Gość gość
Pa, bardzo mi zalezy na rozmowie z toba, az dola zalapalam :D