Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana12345

Mój mąż za bardzo świntuszy

Polecane posty

Gość Ana12345

Hej, jak w temacie. Jesteśmy małżeństwem z wieloletnim stażem (14 lat) i od pewnego czasu zauważyłam, ze mój mąż zaczyna znajdywać przyjemność w świntuszeniu w łożku. Nie było by w tym nic złego, gdyby nie to infantylne i dziwne nazywanie części ciała. Np.: Pierożanek - moja wagina, korniszonek - penis i inne tego typu. Nie jestem sobie w stanie wszystkiego przypomnieć a i wstyd napisać. Skąd mu się to wzięło? Jak powiedzieć, że to nie jest ten rodzaj innowacji, o który mi chodziło? Dziewczyny ratujcie! Naprawdę ciężko jest się skupić na sprawie, kiedy facet mówi Ci do ucha 'spraw żeby mój ogóreczek się ucieszył'.

Współczuję Ci i rozumiem. Odzywki mojego męża podczas seksu mnie śmieszyły i były żałosne. On to robił nieświadomie, ale powtarzał to co usłyszał w filmach p***o. Jak to słyszałam, to od razu przechodziła mi wszelka ochota na seks i tylko się śmiałam w duchu i czekałam, aż on sobie skończy, przy czym robiłam wszystko, by stało się to jak najszybciej. Twojemu mężowi też to pewnie z powietrza nie przyszło, może się naczytał czegoś?

Gość Kinky Max Mikke
po cholere cokolwiek mówić....