Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle iPhone 5S 64GB

iPhone 5S jest najszybszym smartfonem na rynku

Polecane posty

Gość cOOle iPhone 5S 64GB

64-bitowy A7 z zintegrowanym procesorem graficznym to gigantyczny wręcz skok wydajnościowy. 🖐️;):classic_cool:

Gość gość
do sony Z1 to mu sporo brakuje :)

Gość eugeniusz500
na jaka cholere mi ta wydajnosc jak najlepsze apki sa na androida przy czym fony samsunga z androidem praktycznie dorownuja wydajnoscia do produktów jabłka

Gość gość
Xperia z ma kiepski wyswietlacz, apple jest ogólnie przeciętny. Samsung robi telefony godne uwagi, ale najlepsza jest nokia lumia 1020, która jest cuuuuuudowna :)

Gość gość
A Wy jaki macie telefon idioci? :D

Gość gość
wyświetlacz fakt, mogli lepszy dać ale on o szybkości a tu 5s do pierwszej trójki nie wchodzi lumie fajne są, jeszcze trochę i na kafle będzie dobrze z aplikacjami, lepsze niż na androida, na niego większość to śmieci, dobrych bardzo dużo ale sklep jest tak zawalony chłamem.. :O no i java :O

Gość gość
Możecie se wsadzić wasze samsungi i inne badziewie w dupsko napiszcie ze was nie stać na iPhone a nie żal d**ę ścisna pacany

Gość gość
można kupić cukier po 3zł, można kupić emejzing cukier po 6zł. to wolny kraj, jak ktoś chce to nikt mu nie będzie zabraniał :)

Gość gość
Właśnie mam lumię 1020, wcześniej miałam lumię 920. Parametrami nawet od Appla są lepsze.... tylko własnie na Windowsa jeszcze jest mniej aplikacji, niż na Androida. Sony Xperię Z ma mój mąż, jest ok, android jak android, ale wyświetlacz w porównaniu z Nokią Lumią ma marny...

Gość zosienka z okienkaa22
🌼

Gość gość
Chyba was p******o ze co niby jest lepsze od iphone'a?? Chyba juz późno idźcie spać bo głowy was bolą

Gość gość
Chyba czas chociażby poczytać o innych telefonach, jeśli już nie można samemu ich wypróbować. Jeśli ktoś płaci TYLKO za firmę, to ok, jest taka grupa ludzi, których nie interesują dane techniczne i fakty, a jedynie to, że sobie mogą przykleić na swoje auto naklejkę jabłka, która otrzymali w gratisie :D

Gość gość
Jeżeli 1 GB ramu, 8 Mega kamery i zegar procesoru 1,5 GHZ to mistrzostwo, to małe masz wymagania. Do tego bateria kiepska, wyświetlacz zwykły TFT no i system beznadziejny. Wyświetlacz mały, wzornictwo jak przed laty... fakt, jest co zachwalać.

Gość gość
Apple zaczyna odstawać a Nokia chyba wraca do gry. Dla mnie najciekawsze dostępne telefony to eska samsunga, z1 sony i lumia 1020 a iphone cóż, cena w górę a amazing w dół.

Gość Westtt
5s cooooming! Jeszcze 2 dni, mam nadzieje, że lepszy od 4s W którym mi sie rozwaliła płyta główna bez powodu, a w apple store powiedzieli, ze zalany był...( zepsuł sie w czasie jazdy autem przy 30 stopniach..)