Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

mam dość kłótni płci ogarnijcie się

Polecane posty

Gość czemu tak jest

Mam już tego dość...Czemu najeżdżacie jedni na drugich? Kobiety macie za puste lafiryndy dające każdemu d**y(najczęściej tzw.ciapatym), które lecą tylko na kasę, są głupie, nie mają nic do zaoferowania poza swoją pipą, d**ą i cycami. Natomiast faceci to szmaciarze, roochacze, lecą tylko na ładne cycki i d**ę, bezmózgi, nie dbają o higienę osobistą(śmierdziele), traktują kobiety jak służące,kucharki,"worek na spermę". To tak w skrócie-zapewne wiele ominęłam. Istotne jest to, że mam dość czytania w kółko tego samego. Jesteście tak ograniczeni, że dla was wszystko jest tylko białe lub czarne? Jak facet to na pewno taki i siaki a jak kobieta to taka i siaka....Litości..

Gość gość skamlący o dobre rady
porozmawiajmy o wspaniałej ideologii GENDER :)

Gość how we do
Jeżeli jakaś kobieta mnie atakuje za to, że napisze jak szanuje kobiete, bo wg niej wszyscy to chvje i nie jestem wyjątkiem to wiadomo, że zacznę się brnonić.

Gość czemu tak jest
tak ale w odwecie zaczniesz ją wyzywać...i przypiszesz jej cechy(stereotypowe dla dzisiejszych kobiet). I takie błędne koło powstaje. Krótko takiej delikwentce napisać, że się myli-TY jesteś inny, bo nie wszyscy jesteśmy tacy sami...

Gość how we do
albo rezygnuje, albo tak jak piszesz. Próbowałem to zazwyczaj kończyło się to najazdem watachy kobiet na moją osobę. Z wieloma kobietami tutaj nie da się normalnie prowadzić rozmowy.

Gość czemu tak jest
jestem kobietą ale muszę przyznać Ci rację.. wiele kobiet z kafe taka jest.

Gość how we do
Dziękuje :)