Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet nie staje w mojej obronie

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim chłopakiem ponad 4 lata i traktujemy swój związek bardzo poważnie. W domu nie mam zbyt różowo, mój ojciec jest alkoholikiem i zawsze po pijanemu wyzywa mnie od najgorszych.Mój chłopak słyszał kilka razy moją kłótnię z ojcem ale nigdy nie reagował. Ostatnio była kolejna kłótnia, byłam bardzo zdenerwowana i aż popłakałam się z nerwów. W tedy zadzwonił chłopak i pyta się co się stało itp.. Zawsze mu mówiłam co się dzieje, ale tamtym razem dotarło do mnie, że chciałabym żeby on czasami stanął w mojej obronie, odezwał się chociaż coś.Powiedziała mu to trochę w nerwach i z pretensjami, a on na to odpowiedział, że nie jesteśmy rodziną i nie chce się wtrącać po czym się obraził o to, że tak z tym na niego wyskoczyłam, powiedział, że zadzwoni za kilka dni i się rozłączył... Powiedzcie mi, czy czasami nie przesadzam i nie powinnam go przeprosić? Proszę o wasze opinie.

Gość gość
po ile macie lat

Gość gość
a staje mu chociaż jak widzi teścia?

Gość gość
chcesz wlaczyc chlopaka w te patologie. Nie wystarczy, ze twoj ojciec pije? Szukasz mocniejszych wrazen?Co twoj facet ma zrobic, bic sie z twoim starym?

Gość gość
co ten facet ma zrobić? teoretycznie moze wiele... w imie prawa juz nie bardzo... próbuj sie wyprowadzić,...

Gość Giloska
cześć słuchaj moje zdanie jest takie niech się Twój chłopak nie wtrąca, bo Ty się kiedyś z ojcem pogodzisz , a on już nie . U mnie tak jest ojciec alkoholik dużo przykrych słów facet się wtrącił i 3 lata żyjemy bez żadnego kontaktu albo non stop są konflikty o to .

Gość gość
ja bym nie chciała, żeby mój facet wtrącał się między mnie a moich rodziców(no chyba, że groziłoby mi coś z ich strony...ale to nierealne). Ale powinien cię wspierać a takim zachowaniem"odezwę się za kilka dni" na pewno tego nie okazuje. Jak ktoś napisał wyżej- próbuj się wyprowadzić.

Rozumiem,że oczekujesz od swojego ukochanego wsparcia w trudnych chwilach. Również wtedy,kiedy kłócisz się z ojcem. Ja Tobie powiem tylko tyle - kłótnie z alkoholikiem nie mają jakiegokolwiek sensu. Nawet dobrze,że się chłopak w to nie miesza, bo mogłoby się skończyć na rękoczynach. Chyba byś nie chciała. Ale rozumiem Twoje rozczarowanie.